Vianor Rauma ja Lukko ry solmivat yhteistyösopimuksen
17.5.2019 12:02 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tervetuloa rengasasioissa osoitteeseen Metallitie 5

Toukokuun 9. päivä allekirjoitetun sopimuksen mukaisesti Vianor Rauma on jatkossa Juniorilukon virallinen rengaspalveluliike.

Jokaisesta Vianor Raumassa tehdystä ostoksesta ohjataan Juniorilukkomme-konseptin mukaisesti tukea suoraan Lukko ry:n joukkueille, kunhan muistaa ostohetkellä kassalla mainita, mitä Lukon joukkuetta haluaa tukea.

Yhteistyö tulee näkymään Tuki-Areenan ja harjoitusjäähallin lisäksi myös tapahtumissa, joita järjestetään osoitteesta Metallitie 5 löytyvän uuden Vianor Rauman pihamaalla. Lisäksi Vianor toimittaa Lukon oheisharjoituskäyttöön tarvitsemansa renkaat.

Vianor Rauma on jo entuudestaan tuttu työnantaja useammalle Lukon junioripelaajalle. Fyysisiä ominaisuuksia vaativa ja kehittävä työ mahdollistaa hyvin kilpatason harjoittelun ja pelaamisen ja sopii siten erinomaisesti huipullekin tähtääville pelaajille.

Otsikkokuvassa kättelevät Lukko ry:n edustaja Mikko Aikko ja Vianor Rauman palvelupisteen päällikkö Ari Lintunen. Molemmat ovat tyytyväisiä tehtyyn yhteistyösopimukseen.

- Olemme seurassa iloisia, että jatkossa myös Naisten Liigan pelaajille tulee tarjolle yhä enemmän Vianor Rauman kaltaisia hienoja työpaikkoja, joissa työnteko onnistuu ilman, että pelaaminen ja harjoittelu siitä kärsii. Hauskoja yhteistyötoteutuksiakin on tulossa myöhemmin tänä vuonna, Aikko tunnelmoi pilke silmäkulmassaan.

- Meillä on ollut renkaanvaihtosesongeissa monta Lukon junioripelaajaa töissä, ja he ovat tehneet hienoa työtä kiireisissä sesongeissa. Tämä on Vianorille mieluista yhteistyötä, kun pääsemme tukemaan junioreiden liikuntaharrastusta tälläkin tavalla, Lintunen kertoo.

Vianor Rauman asiantunteva henkilökunta auttaa aina mielellään asiakkaita löytämään juuri heille sopivat renkaisiin ja autohuoltoon liittyvät tuotteet ja palvelut, jotta matkanteko tien päällä on turvallista. Vianorissa asiakas voi saman katon alta hankkia renkaat, vanteet, akut ja muut autotarvikkeet sekä tarvitsemansa palvelut, kuten huollot, korjaukset ja renkaiden säilytyksen. Tervetuloa!

Yhteystiedot:

Metallitie 5A 26100 Rauma

Puh.010 401 3540 Sähköposti: myynti54(a)vianor.com

Aukioloajat ma-pe: 8.00 - 17.00


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat