Rauman Lukko ry:n vuosikokous on päättänyt seuran jäsenmaksuksi kaudelle 2022-2023 pelaajajäsenille 10 €, toimihenkilöjäsenille 0 € ja muille varsinaisille jäsenille 30 €.

Pelaajajäsenien ilmoittautuminen tapahtuu joukkueiden kautta automaattisesti. Toimihenkilöillä on oma ilmoittautumislomake ja jokaisen toimihenkilön tulee tehdä ilmoittautuminen henkilökohtaisesti jokaisena kautena erikseen.

Toimihenkilöt hyväksyy ja vahvistaa seuran hallitus. Hyväksymisen ehtona on valmentajia/ohjaajia, joukkueenjohtajia ja huoltajia koskeva vapaaehtoisen rikostaustaotteen tarkistus. Tarkistuksesta ja siitä aiheutuvasta 12 € maksusta vastaa seura toimihenkilön luvalla.

Rauman Lukko ry:n jäsenistön muodostavat kaikki seuran toiminnassa mukana olevat sekä seuran jäseneksi liittyneet. Suoritettuasi jäsenmaksun saat postitse Rauman Lukko ry:n jäsenkortin. Jäsenkortti on voimassa 30.9.2023 asti.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa jäsenmaksun suhteen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: tiedotus(a)juniorilukko.fi.

Jäsenedut kaudella 2022-2023 (voimassa 1.10.2022 alkaen).

  • 10% alennus Rauman Lukon normaalihintaisista fanituotteista Kivikylän Areenan myyntipisteestä tai Rauman Lukko Oy:n toimistolta, Kuninkaankatu 3. Alennus ei koske Lukko-kiuasta, Tag Heuer-kelloa ja Fjällräven-reppua.
  • Hella Street Foodin listaruuista 10% alennus.
  • Kivikylän Areenan Aura Loungen lounashinnasta 1,50 € alennus.
  • Kaikki yllä mainitut alennukset koskevat koko perhettä edellyttäen, että ainakin yhdellä perheenjäsenellä on voimassa oleva Rauman Lukko ry:n pelaaja,- toimihenkilö- tai seurajäsenkortti.
  • Urheiluliike Pyörä-Nurmi: luistimien ostajille terien ja kenkien muotoilu sekä vahanauhat kaupan päälle. Kaikista Pyörä-Nurmella tehdyistä ostoksista 3% bonus Lukon juniorijoukkueille, kunhan muistat mainita sen Juniorilukon joukkueen nimen mitä haluat tukea.