Rauman Lukko on menestyksekäs jääkiekkoseura niin aikuisten sarjoissa kuin junioritasollakin. Miesten edustusjoukkue pelaa Liigassa ja U20-, U18- sekä U16-juniorit niin ikään SM-tasolla.

Rauman Lukko haluaa kehittää junioripelaajiaan entistä voimakkaammin niin, että edustusjoukkue saa riveihinsä joka vuosi Lukon omia kasvatteja. Lahjakkaille junioreille Rauman Lukko ry, Rauman Lukko Oy ja Raumalaiskiekkoilun Tuki ry ovat rakentaneet oman yksilöllisen kehitysväylän – Lukko Akatemian. Akatemian tehtävänä on tarjota junioreille mahdollisuus kehittyä huippupelaajaksi yksilöllistä valmennusta lisäämällä opiskelua unohtamatta. Akatemiaan valitaan junioreita vuosittain ja jokaiselle valitulle pelaajalle tehdään henkilökohtainen kehityssuunnitelma, joka vie kohti huippukiekkoilijan uraa. Vuosittainen perusvalinta tehdään toukokuun alkuun mennessä. Akatemiassa on mukana kerrallaan 20-25 pääsääntöisesti U18-U20 -ikäistä pelaajaa.

Lukko Akatemian pelaajien henkilökohtaiset kehityssuunnitelmat päivitetään säännöllisesti omien vahvuuksien parantamiseksi ja heikkouksein vähentämiseksi. Akatemiaan valittaville pelaajille tarjotaan muun muassa terveystarkastukset henkilökohtaisine terveyskortteineen. Lisäksi Akatemia avustaa asumisen järjestämisessä,opastaa terveellisiin elämäntapoihin ja ravintotottumuksiin.

Äijänsuon harjoittelukeskus keskellä Raumaa tarjoaa yhdessä paikassa loistavat ja monipuoliset olosuhteet huippukiekkoilijaksi kehittymiseen. Akatemian valmennuksesta vastaavat päätoimiset huippuvalmentajat, joilla on kokemusta useiden huippukiekkoilijoiden kehittämisestä.

Tärkeä osa Lukko Akatemian toimintaa on se, että mukana olevat nuoret pelaajat suorittavat toisen asteen tutkinnon joko ammatillisella puolella tai lukiossa. Jatko-opinnot ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ovat myös mahdollisia ja toivottavia. Varusmiespalveluksen voi suorittaa läheisessä Säkylän varuskunnassa. Näiden toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa tutkintojen ja varusmiespalveluksen suorittaminen sujuu sujuvasti harjoittelun ohella. Haku oheisiin oppilaitoksiin tapahtuu normaalisti yhteishaun kautta.

Jos haluat tähdätä jääkiekkoilijana huipulle ja hoitaa samalla myös opinnot ja varusmiespalveluksen, niin tule mukaan Lukko Akatemiaan!

Ota yhteyttä

Lisätietoja Lukko Akatemiasta saat parhaiten ottamalla suoraan yhteyttä meihin:

Iiro Junnila (044 3576903)
Lukko Akatemian yhteyshenkilö

iiro.junnila@juniorilukko.fi