Lomake sulkeutuu 02.11.2021 17.00
LKK-koulutus 2 tiistaina 2.11.21
Ohjelma:
Teoria klo. 17:30 alkaen Juniorilukon toimistolla - Kivikylä Areenan harjoitushallin pääty
  • Lasten ohjaaminen
  • Oppiminen ja opettaminen
  • Rohkaiseminen ja vuorovaikutus
Jääosuus klo. 19:45-20:45 Kivikylä Areenalla
  • Valmentajat keskenään, ei pelaajia mukana
  • Ohjausvarustus - kypärä, luistimet, jne.

Koulutus on tarkoitettu kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille sekä jo lasten harrastustoiminnassa mukana oleville ohjaajille. Nähdään hallilla!

Innolla ilmoittautumisia odotellen!

Lisätietoja:

severi.koskinen@juniorilukko.fi

0407647372

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua Juniorilukon Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan toimintaan kaudella 2021-22. Mukaan voivat tulla 2014-2016 syntyneet lapset. LKK alkaa ke 8.9. ja Kettu-liiga la 18.9. Toiminta on osallistujille maksutonta sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla.

Leijona-kiekkokoululaisilla on harjoituksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-Areenalla. LKK1 & LKK2 eli 2016- ja 2015-syntyneet harjoittelevat klo. 16:00-17:00 sekä LKK3 eli 2014-syntyneet harjoittelee samoina päivinä klo. 17:00-18:00.

LKK1 & LKK2 tai ensimmäisillä tutustumiskerroilla ei tarvita kaikkia varusteita. Ristikollinen kypärä, luistimet, hanskat, maila, polvisuojat ja kaulasuoja tulee olla jo ensimmäisellä kerralla, sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen kasvamisen myötä. Jos harrastus tuntuu mukavalta ja sitä aiotaan jatkaa, suosittelemme kaikkia varusteita jo turvallisuuden takia. Kettu-liigan peleissä ja LKK3:lla tulee olla täysi jääkiekkovarustus.

Laitamme vielä tulemaan yhteisen infopaketin myöhemmin, kun osallistujamäärä tarkentuu. Aloitusviikolla on ohjaajainfo ma 6.9. ja vanhempain info su 12.9.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä 3 € pelipassimaksu (Seurapassi 1). Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.
Tällä lomakkeella voi ilmoittautua Juniorilukon Easy Hockey -toimintaan kaudella 2021-22. Easy Hockey -harrastekiekko on tarkoitettu n. 10-15 -vuotiaille, pojille ja tytöille, jotka haluavat nauttia jääkiekon pelaamisesta ja harrastuksesta ilman ikäkausitoiminnan kilpailullisuutta.

Aikaisempaa jääkiekkokokemusta ei välttämättä tarvita, mutta se ei ole myöskään este osallistumiselle. Varusteiksi riittävät ensi alkuun luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä.

Tunnin mittaiset ohjatut jäävuorot Tuki-Areenalla lauantaisin 25.9. klo 10.30 alkaen. Osallistuminen maksaa 4€/kerta. Ensimmäinen kerta, 25.9. on kaikille maksuton. Pelaaja saa seuralta lainaan Leijona-logolla varustetun pelipaidan.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä 2 € pelipassimaksu (Seurapassi 2). 

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.
Tällä lomakkeella voi ilmoittatua Juniori-Lukon tyttöjääpelitoimintaan kaudella 2021-22. Toiminta on tarkoitettu 2014-2016 syntyneille ja siinä yhdistää aiemmin erillään toimineet tyttöjen jääkiekko- ja ringettekoulut. Tapahtumissa tutustutaan pelien, leikkien ja kisailujen kautta molempiin lajeihin.

Ohjattu jäävuoro 10.9 alkaen Tuki-Areenalla perjantaisin klo 16-17. Lisätietoja sami.piilikangas@juniorilukko.fi
 
Osallistujille toiminta on maksutonta, mutta ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu sekä lajiliiton edellyttämä 3 € pelipassi. Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.
Tällä lomakkeella voi ilmoittautua erityislapsille ja -nuorille tarkoitettuun Juniorilukon Special Hockey -toimintaan kaudella 2021-22.
Lisätietoa toiminnasta: mikko.aikko@juniorilukko.fi

Toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä 2 € pelipassimaksu (Seurapassi 2) . Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.