Hei,

Tähän pohjaan voit kirjoittaa taloudenhallinnan uudistukseen liittyvät kysymykset ja huolenaiheet. Aihe voi koskea Jopoxia, NetVisoria tai muita asiaan liittyviä käytäntöjä.

Palautteen kautta voi nousta esiin asioita, joita ei välttämättä tule huomioitua ja osaamme varautua asiaan tulevissa koulutuksissa ja viestinnässä.
Tällä lomakkeella voi ilmoittautua Juniori-Lukon Leijona-kiekkokoulun ja OP Länsi-Suomen Kettu-liigan toimintaan kaudella 2022-23. Mukaan voivat tulla 2015-2017 syntyneet lapset. LKK alkaa ke 7.9. ja Kettu-liiga la 17.9. Toiminta on osallistujille maksutonta sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla. Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Leijona-kiekkokoululaisilla on harjoituksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-Areenalla. LKK1 & LKK2 eli 2017- ja 2016-syntyneet harjoittelevat klo 16:00-17:00 sekä LKK3 eli 2015-syntyneet harjoittelee samoina päivinä klo. 17:00-18:00.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä 3 € pelipassimaksu (Kiekkokoulurekisteröinti). Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.
Tällä lomakkeella voi ilmoittatua Juniori-Lukon tyttöjääpelitoimintaan kaudella 2022-23. Toiminta on tarkoitettu 2015-2017 syntyneille ja siinä yhdistää aiemmin erillään toimineet tyttöjen jääkiekko- ja ringettekoulut. Tapahtumissa tutustutaan pelien, leikkien ja kisailujen kautta molempiin lajeihin.

Ohjattu jäävuoro 2.9. alkaen Tuki-Areenalla perjantaisin klo 17-18. Lisätietoja jenni.valonen@juniorilukko.fi
 
Osallistujille toiminta on maksutonta, mutta ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu sekä lajiliiton edellyttämä 3 € pelipassi (Kiekkokoulurekisteröinti). Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.
Tällä lomakkeella voi ilmoittautua Juniorilukon Easy Hockey -toimintaan kaudella 2022-23. Easy Hockey -harrastekiekko on tarkoitettu n. 10-15 -vuotiaille, pojille ja tytöille, jotka haluavat nauttia jääkiekon pelaamisesta ja harrastuksesta ilman ikäkausitoiminnan kilpailullisuutta.

Tunnin mittaiset harjoitukset alkavat Tuki-Areenalla lauantaina 10.9. klo 10:00 - 11:00, sekä toinen vuoro 17.9. klo 10:00 - 11:00. Vakiovuoroilla jatketaan lauantaipäivisin kolmannesta jäävuorosta lähtien eli 24.9. ja vakiojääaika on tästä eteenpäin klo 10:30 - 11:30.

 Osallistuminen maksaa 4€/kerta. Ensimmäinen vuoro 10.9. ja toinen vuoro 17.9. ovat kaikille maksuttomia. Pelaaja saa seuralta lainaan Leijona-logolla varustetun pelipaidan.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä 2 € pelipassimaksu (Nuorten harrastajarekisteröinti). 

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.
Tällä lomakkeella voi ilmoittautua erityislapsille ja -nuorille tarkoitettuun Juniorilukon Special Hockey -toimintaan kaudella 2022-23.
Lisätietoa toiminnasta: SpecialHockey@juniorilukko.fi

Toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä 2 € pelipassimaksu (Nuorten harrrastajarekisteröinti) . Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Special Hockeyn ensimmäinen harjoitus on torstaina 25.8. klo 15:00 - 16:00, joka toimii vakiovuorona joka torstaina. Toinen harjoitusaika alkaa lauantaisin 10.9. eteenpäin klo 11:15 - 12:15.

Toimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen urheiluharrastuksen kattava vakuutus.
Haluamme tällä kyselyllä kartoittaa junioripelaajien useamman lajin harrastamista. Huomatkaa, että toinen laji lasketaan tässä yhteydessä harrastukseksi vasta, kun siinä on ohjattuja/valmennettuja tapahtumia. Eli esim omatoimisesti tai kaveriporukassa tehtyä frisbeegolfia tai kotipihalla pelattua jalkapalloa ei lasketa mukaan.