Tervetuloa Juniori-Lukon varusvarastolle!

Rauman Lukko ry:n ylläpitämä varusvarasto palvelee Kivikylän Areenalla C2-katsomon alla maanantai- ja torstai-iltaisin. Jo vuosia toiminnassa ollut varustehuolto mahdollistaa omalta osaltaan monen nuoren kiekkoharrastuksen.

- Kun nuoret pelaajat liittyvät Rauman Lukon ikäkausijoukkueisiin, saavat pelaajat täältä itselleen pelihousut ja -sukat sekä peli- ja harjoituspaidat, varusmestari Simo Rintanen kertoo.

- Ja sitten kun kyseiset varusteet käyvät ajan saatossa pieniksi tai hajoavat käytössä, ne voi tulla vaihtamaan isompiin ja ehjiin. Me katsomme sitten täällä sopivan kokoiset varusteet tilalle.

Joukkueilta peritään kausittain varuspankkimaksua, jolla ylläpidetään joukkueiden varustehuoltoa.

Maalivahdit saavat varusvarastolta käytännössä kaiken tarvitsemansa, pois lukien mailat. Tämä on omalta osaltaan ollut isossa roolissa siinä, että Raumalta on vuosien saatossa tullut Antti Raannan ja Petri Vehasen tasoisia maailmanluokan maalivahteja.

- Maalivahtien varusteet ovat usein todella arvokkaita, ja juniori-iässä pelaajat kasvavat vauhdilla. Yhden kauden aikana saattaa tapahtua pituuskasvussa todella suuria muutoksia ja näin ollen vanhemmat joutuisivat uusimaan varusteita jopa kahdesti yhden kauden aikana, Rintanen sanoo.

- Varusvarasto mahdollistaa sen, että nuori maalivahti voi käydä vaihtamassa pieniksi käyneet varusteensa isompiin. Se, että Lukolta saa nämä maalivahtien varusteet käyttöönsä, on iso säästö vanhemmille. Varusvarastolta on mahdollista myös ostaa käytettyjä varusteita. Kokoja löytyy junioreiden lisäksi myös aikuisille.

- Ihmiset voivat tuoda meille omia varusteitaan, jotka ovat käyneet pieniksi tai joilla ei ole enää käyttöä. Me otamme ne myyntiin ja otamme välistä vain pienen myyntipalkkion. Loput rahat tilitämme kyseisen varusteen myyntiin toimittaneelle taholle sen jälkeen, kun tuote on mennyt kaupaksi.

- Täällä on sellaista tavaraa, jotka ovat lähes uudenveroisia. Jos ajatellaan kaikkein pienimpiä pelaajia, niin esimerkiksi hanskat ovat sellaisia, että ne harvoin kärsivät käytössä. Sellaisia varusteita on turha laittaa autotallin kätköihin, vaan ne kannattaa tuoda tänne, josta niille saattaa löytyä uusi käyttäjä.

Käytettyjä varusteita voi varusvarastolta ostaa kuka tahansa. Joukkueet voivat myös hankkia esimerkiksi teippiä, urheilujuomaa ja luistimennauhoja. Myös luistinten teroitus (4€) ja teränvaihto (5€) kuuluvat palveluun.

Varusvarasto palvelee Kivikylän Areenalla maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-19.00. Mikäli Rauman Lukon liigajoukkue pelaa torstaina kotiottelun, on Simo Rintanen tällöin paikalla keskiviikkona klo 17.00-19.00.

Maksutapana hyväksytään ainoastaan käteinen raha. Pankkikortti ei käy maksuvälineenä.

Varusvaraston yhteystiedot:
Puhelin: 0400 823 024
Sähköposti: varusvarasto(a)raumanlukko.fi