Yhteistyökumppanit

Asioimalla näissä yrityksissä, voit tukea Rauman Lukon junioritomintaa!

Maksaessasi tuotetta tai palvelua, muista mainita mitä Lukon ikäluokkaa / joukkuetta haluat tukea. Esim: jääkiekko F1-10 tai ringette C-juniorit jne.

Maalikauppa V&O on remontontiin ja sisustukseen erikoistunut liike osoitteessa Kairakatu 1. Monipuolisesta valikoimasta löytyy maalien lisäksi mm. tapetiti, kaakelit, listat, tapeti ja muut alan työkalut ja tarvikkeet.

============

Siemen-Flora on puutarha-alan erkoisliike osoitteessa Papinhaankatu 12. Puutarhakoneitten jälleenmyynti, varaosa- ja huoltopalvelu. Taimipihalta löytyy hyöty- ja koristekasvit. Myynnissä on myös pihakivet ja -laatat ym.

============

Vianor Rauma on monipuolinen autonhuolto- ja rengaspalveluliike osoitteessa Metallitie 5. Vianorilta saat renkaat, vanteet, akut ja muut autotarvikkeet, sekä tarvitsemasi palvelut, kuten huollot, korjaukset ja renkaiden säilytyksen.

============

Ajo-opisto Sinisalo on aito raumalainen autokoulu osoitteessa Seminaarinkatu 5. Sinisalo tarjoaa ajo-opetusta ympäri vuoden kaikissa olosuhteissa. Auto-, mopo- ja moottoripyöräkortin suorittajien käytössä on laadukas kalusto ja asiantunteva henkilöstö.   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat