Yhteistyökumppanit

Ostamalla näistä yrityksistä, voit samalla tukea valitsemasi Rauman Lukko ry:n joukkueen toimintaa!

Maksaessasi tuotetta tai palvelua, muista mainita samalla mitä joukkuetta / ikäluokkaa haluat tukea. Esim: jääkiekko 08-syntyneet (U13) tai ringeten D-juniorit jne.

MaVi-Kalusteelta itsenne näköinen keittiö Lukon lehväslogolla tai ilman. Olit sitten suurperheen sueprkokki, himokierrättäjä, järjestyksen vankka valvoja tai tekniikkaa rakastava nautiskelija, me MaVissa lähdemme siitä, että saat kotiisi sinun tarpeidesi mukaiset keittiökalusteet.

============

Konekeskus Mikola on yli 30 vuotta pienkone-alalla toiminut yritys, satakunnan suurin Can Am mönkijöiden myyjä, jolla on 43 vuoden kokemuksen erilaisista koneista sekä laitteista. Mikolan ammattitaitoinen tiimi on valmiina auttamaan sinua. Meiltä löydät alan parhaat merkit, iloisen palvelun ja kattavat huolto- ja varaosapalvelut, Lukon lehväslogolla varustettuja Can Am mönkijöitä ja Husqvarnan Automower ruohonleikkureita unohtamatta.

============

Maalikauppa V&O on remontontiin ja sisustukseen erikoistunut liike osoitteessa Kairakatu 1. Monipuolisesta valikoimasta löytyy maalien lisäksi mm. tapetiti, kaakelit, listat, tapeti ja muut alan työkalut ja tarvikkeet.

============

Rauman Konttoripalvelu Oy perustettiin 1.7.1980 ja on Rauman talousalueen suurin toimistotarvikkeita ja –laitteita tarjoava yritys. Myymälämme palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin.

============

Vianor Rauma on monipuolinen autonhuolto- ja rengaspalveluliike osoitteessa Metallitie 5. Vianorilta saat renkaat, vanteet, akut ja muut autotarvikkeet, sekä tarvitsemasi palvelut, kuten huollot, korjaukset ja renkaiden säilytyksen.

============

Ketunleipä on raumalainen leipomo, joka sijaitsee Vanhan Meijeri tiloissa osoitteessa Isokatu 21. Yrityksen erikoisalana on aitoon hapanjuureen valmistetut luonnonmukaiset leivät. Raaka-aineet tulevat lähialueen luomuviljelijöiltä ja mylläreiltä.

============

Rauman Pesuhaka on nopea ja tehokas pesula osoitteessa Isometsäntie 19. Palveluihin kuuluu mm. työasujen, liinavaatteiden, mattojen ja venekuomujen pesut. Tarvittaessa myös pyykkien noudot kotiovelta ja kuljetukset takaisin puhtaaksi pestyinä.


============

Asuntokauppa Fajanssi Oy LKV on vuonna 2010 perustettu yksityinen kiinteistövälitysyritys osoitteessa Savilankatu 6. Toimialana omakotitalojen, asunto-osakkeiden, vapaa-ajanasuntojen, maa- ja metsätilojen sekä tonttien välitys ja vuokravälitys.

============


Sata-Auto on vuonna 2018 perustettu Rauman ainoa aidosti paikallinen autokauppa, joka palvelee sinua osoitteessa Kairakatu 8. Tuomme tarvittaessa autoja tilauksesta ulkoimalta, pääsääntöisesti Ruotsista ja Puolasta.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat