Yhteistyökumppanit

Asioimalla näissä yrityksissä, voit tukea Rauman Lukon junioritoimintaa!

Maksaessasi tuotetta tai palvelua, muista mainita mitä Lukko ry:n joukkuetta / ikäluokkaa haluat tukea. Esim: jääkiekko F1-10 tai ringette C-juniorit jne.

Maalikauppa V&O on remontontiin ja sisustukseen erikoistunut liike osoitteessa Kairakatu 1. Monipuolisesta valikoimasta löytyy maalien lisäksi mm. tapetiti, kaakelit, listat, tapeti ja muut alan työkalut ja tarvikkeet.

============

Siemen-Flora on puutarha-alan erkoisliike osoitteessa Papinhaankatu 12. Puutarhakoneitten jälleenmyynti, varaosa- ja huoltopalvelu. Taimipihalta löytyy hyöty- ja koristekasvit. Myynnissä on myös pihakivet ja -laatat ym.

============

Vianor Rauma on monipuolinen autonhuolto- ja rengaspalveluliike osoitteessa Metallitie 5. Vianorilta saat renkaat, vanteet, akut ja muut autotarvikkeet, sekä tarvitsemasi palvelut, kuten huollot, korjaukset ja renkaiden säilytyksen.

============

Ajo-opisto Sinisalo on aito raumalainen autokoulu osoitteessa Seminaarinkatu 5. Sinisalo tarjoaa ajo-opetusta ympäri vuoden kaikissa olosuhteissa. Auto-, mopo- ja moottoripyöräkortin suorittajien käytössä on laadukas kalusto ja asiantunteva henkilöstö.

============

Ketunleipä on raumalainen leipomo, joka sijaitsee Vanhan Meijeri tiloissa osoitteessa Isokatu 21. Yrityksen erikoisalana on aitoon hapanjuureen valmistetut luonnonmukaiset leivät. Raaka-aineet tulevat lähialueen luomuviljelijöiltä ja mylläreiltä.

============

Rauman Pesuhaka on nopea ja tehokas pesula osoitteessa Isometsäntie 19. Palveluihin kuuluu mm. työasujen, liinavaatteiden, mattojen ja venekuomujen pesut. Tarvittaessa myös pyykkien noudot kotiovelta ja kuljetukset takaisin puhtaaksi pestyinä.

============

Potkurin Avain & Suutari sijaitsee kauppakeskus Potkurissa osoitteessa Kauppakatu 3. Palveluihin kuuluu mm. Abloy-lukkojen sarjoitukset, autonlukkojen korjaukset, kotiavainten valmistus jne. Myös jalkineiden korjaus ja muut suutarin palvelut.

============

Asuntokauppa Fajanssi Oy LKV on vuonna 2010 perustettu yksityinen kiinteistövälitysyritys osoitteessa Savilankatu 6. Toimialana omakotitalojen, asunto-osakkeiden, vapaa-ajanasuntojen, maa- ja metsätilojen sekä tonttien välitys ja vuokravälitys.

============


Sata-Auto on vuonna 2018 perustettu Rauman ainoa aidosti paikallinen autokauppa, joka palvelee sinua osoitteessa Kairakatu 8. Tuomme tarvittaessa autoja tilauksesta ulkoimalta, pääsääntöisesti Ruotsista ja Puolasta.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat