Juniorilukkomme -konsepti tarkoittaa sitä, että ostamalla näistä yrityksistä, voit samalla tukea valitsemasi Rauman Lukko ry:n joukkueen toimintaa!

Maksaessasi tuotetta tai palvelua, muista mainita samalla mitä joukkuetta / ikäluokkaa haluat tukea. Esim: jääkiekko 08-syntyneet (U14) tai ringeten D-juniorit jne.

Konekeskus Mikola on yli 30 vuotta pienkone-alalla toiminut yritys, jolla on 43 vuoden kokemuksen erilaisista koneista sekä laitteista. Mikolasta löydät alan parhaat merkit, iloisen palvelun ja kattavat huolto- ja varaosapalvelut, sekä mm. Lukon lehväslogolla varustetut Can Am mönkijät. Liike löytyy Raumalta osoitteesta Kairakatu 13.

Maalikauppa V & O on remontontiin ja sisustukseen erikoistunut liike osoitteessa Kairakatu 1. Monipuolisesta valikoimasta löytyy maalien lisäksi mm. tapetiti, kaakelit, listat, tapeti ja muut alan työkalut ja tarvikkeet.

Siemen-Flora Oy on puutarha-alan erkoisliike osoitteessa Papinhaankatu 12. Puutarhakoneitten jälleenmyynti, varaosa- ja huoltopalvelu. Taimipihalta löytyy hyöty- ja koristekasvit. Myynnissä on myös pihakivet ja -laatat ym.

Vianor Rauma on monipuolinen autonhuolto- ja rengaspalveluliike osoitteessa Metallitie 5. Vianorilta saat renkaat, vanteet, akut ja muut autotarvikkeet, sekä tarvitsemasi palvelut, kuten huollot, korjaukset ja renkaiden säilytyksen.

Rauman Konttoripalvelu Oy perustettiin 1.7.1980 ja on Rauman talousalueen suurin toimistotarvikkeita ja –laitteita tarjoava yritys. Myymälämme palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin.

Asuntokauppa Fajanssi Oy LKV on vuonna 2010 perustettu yksityinen kiinteistövälitysyritys osoitteessa Savilankatu 6. Toimialana omakotitalojen, asunto-osakkeiden, vapaa-ajanasuntojen, maa- ja metsätilojen sekä tonttien välitys ja vuokravälitys.

CAP Autokoulu Rauma, aiemmin Sandholmin Autokoulu on osa Suomen suurinta CAP-Autokouluketjua. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Valtakatu 4. Meiltä ajokortit joka lähtöön helposti, nopeasti ja edullisesti.

MaVi-Kalulste ja MaVi Basic ovat keittiökalusteiden asennuksiin, suunnnitteluun ja myyntiin erikoistuneita alan yritysiä Raumalla. Räätälöidyt sisusturatkaisut, moduulikeittiöt ja muut laadukaat palvelut löytyvät osoitteista Valtakatu 4 ja Sepänkatu 4.