Jäähallit

Rauman Lukon joukkueiden urheilutoimintaa toteutetaan käytännössä kolmella alueella:

 1. Lähdepellon urheilukeskus
  • Tuki-Areenan kaksi kaukaloa ja liikuntasali sekä Super Arena -laukaisuhalli
  • Lähdepellon ulkoilualueen mahdollisuudet
 2. Äijänsuon urheilukeskus
  • Kivikylän Areena ja Areenan punttisali
  • Notra Globen
  • Talviharjoitteluhalli ja jalkapallostadion
 3. Eurajoki
  • Eurajoen Jäähalli Westinghouse Areena

Tuki-Areena on joulukuussa 2012 valmistunut kahden kaukalon harjoitusjäähalli. Halli on saattanut seuran nuorimmat harrastaja yhteen saman katon alle. Seuran urheilutoiminnan johtaminen on helpottunut ja tehostunut huomattavasti, kun ikäluokat toimivat yhdessä paikassa. Ikäluokkien välinen yhteistyö sekä päätoimisten ja oto-valmentajien yhteistyö on tehostunut hallin valmistumisen myötä huomattavasti.

Sekä Tuki-Areenalla, että Äijänsuon halleissa on varusteiden säilytykseen tarkoitettuja kuivausvarastoja. Varastoja on rajoitettu määrä ja varastot osoitetaan joukkueiden käyttöön kaudeksi kerrallaan.

Jäävuorot

Rauman Lukon junioreiden kaikki harjoitus- ja otteluajat ympäri vuoden jaetaan junioritoimistolta. SM-sarjoja pelaavat joukkueet ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä, jotta näiden joukkueiden harjoittelu olisi mahdollisimman optimaalista. Jääkiekkoliitto on omissa säännöissään muodostanut sarjojen tärkeysjärjestyksen.

Lähtökohtana ja ajatuksena on, että nuoremmat harrastajat harjoittelevat ja pelaavat Tuki-Areenalla, vanhemmat Kivikylän Areenassa ja Notra Globenissa. Aikaisin iltapäivällä alkavat vuorot jaetaan nuoremmille junioreille, myöhäisemmät iltavuorot vanhemmille. Jäävuorojen jakaja on vastuussa jäävuorojen tiedottamisesta.

Varusvarasto

Juniori-Lukon varusvaraston toiminnan kuvaus löytyy täältä.