Lukkolaisten konttoritarvikkeet ja laitteet Rauman Konttoripalvelusta
21.4.2020 11:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Toimisto kuin toimisto - tarvikkeet ja laitteet sinne saat Kairakatu 1:stä

Rauman Lukko ry ja Rauman talousalueen suurin toimistotarvikkeita ja -laitteita tarjoava yritys, Rauman Konttoripalvelu Oy, ovat solmineet kahden vuoden yhteistyösopimuksen.

Rauman Konttoripalvelu on osa suomalaisten toimistotukku- ja konttorikonekaupan alalla toimivien yrittäjien omistamaa yhteishankinta- ja markkinointiketju Euro Toimistotukku -ketjua.

Yhteistyö tulee näkymään Juniori-Lukon toiminnassa monella tapaa ja siitä tulevat hyötymään niin joukkueet kuin ry:n toimistokin, joka saa talousalueen suurimman toimijan asiantuntijapalvelut ja laadukkaat tuotteet käyttöönsä. Osana sopimusta Lukko ry:n joukkueenjohtajat ja hallinnon edustajat kokoava junioritoimikunnan kokous tullaan järjestämään Konttoripalvelun tarjoamissa avarissa Kairakadun kokoustiloissa.

Sopimuskuvaksiin Wayne Gretzkyn pelipaitaan sonnustautunut yrityksen toimitusjohtaja Olli-Pekka Viljanen on vallitsevasta haasteellisesta poikkeustilanteesta huolimatta iloinen sopimuksesta alueen tunnetuimman seuran kanssa.

- Juniori-Lukko on minulle nyt jo mieheksi kasvaneen poikani kautta varsin tuttu seura ja meille mainio kumppani. Kassavirtaa lisäävä Juniorilukkomme-konsepti on hieno idea, jolla ohjaamme lukkolaisia meille niin, että siitä hyötyvät kaikki yhteistyön osapuolet, kertoo Viljanen.

Ostohetkellä tulee aina muistaa mainita mitä Lukko ry:n kauden 2020-2021 joukkuetta haluaa tukea. Tuki määräytyy suoraan ostoksistasi, eikä se lisää niiden hintaa.

- Tällaisena aikana jokainen uusi tukija on meille upea ja tärkeä asia. Laajimman valikoimansa ja erinomaisen sijaintinsa ansiosta Rauman Konttoripalvelu oli meille ensisijainen vaihtoehto toimistotarviketoimialan kumppaniksi. Yrityksen palvelut ja tuotteet olivat meille jo valmiiksi tuttuja mm. Kivikylän Areenan junioritoimiston remontin toimistotarviketoimitusten kautta, sanoo Lukko ry:n Mikko Aikko sopimuksesta iloiten.

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Rauman Konttoripalvelu palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota nopeaa ja joustavaa lähipalvelua.

Fere Centerissä, Kairakatu 1:ssä sijaitsevasta myymälästä löytyy 3000 nimikkeen runsas valikoima: mm. ergonomiatuotteet -ja kalusteet, Konica-kopiokoneet, tulostimet, monitoimilaitteet, tietokoneet, ilmoitustaulut, interaktiiviset taulut, kahvio- ja saniteettituotteet, kassakaapit, kassakoneet, laminointilaitteet, laskimet, leimasimet, liikelahjat, multimediaprojektorit ja -lamput, pakkaustarvikkeet, paperi- ja painotuotteet, paperileikkurit, paperintuhoojat, tarrakirjoittimet, valkokankaat, videoneuvottelujärjestelmä sekä värikasetit kaikkiin markkinoilla oleviin merkkeihin (mm. HP, Canon, Brother, Samsung, Lexmark, Epson).

Rauman Konttoripalvelun toimialueeseen kuuluvat Rauman lisäksi Lukon sateenvarjoseurapaikkakunnat Laitila, Uusikaupunki, Eura, Säkylä, Köyliö ja Eurajoki. Päivittäiset toimitukset Rauman alueelle, muualle kerran viikossa.

40 vuotta konttoripalvelua - Kotiin ja konttoriin, tervetuloa ostoksille!

raumankonttoripalvelu.fi


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat