Erityislasten jääkiekkoharrastustoimintaa tukemassa Euran Teollisuushuolto
19.12.2018 9:56 Uutiset / Special Hockey

Eetu-kettukin fanittaa Special Hockey -joukkuetta

Rauman Lukko aloitti ensimmäisenä liigaseurana Suomessa erityislasten jääkiekkoharrastustoiminnan tammikuussa 2018.

Nyt kun toiminta on jatkunut säännöllisenä kohta vuoden ajan myös yritykset ovat löytäneet sen. Ensimmäisiä Special Hockey -toimintaa tukemaan lähteneitä yrityksiä oli Euran Teollisuushuolto Oy, joka haluaa esimerkillään haastaa muutkin yritykset mukaan.

Yrityksen perustajajäseniin lukeutuva osakas Marko Weman kuuli toiminnasta alkusyksystä ja hänelle oli heti alusta asti selvää, että Euran Teollisuushuolto haluaa olla mukana tukemassa sitä.

- Yhteiskuntavastuu on yrityksellemme äärimmäisen tärkeä asia ja erityislasten liikuntaharrastuksen tukeminen tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden, Weman toteaa.

Euran Teollisuushuollon tuki toiminnalle on merkittävä. Tuen avulla Rauman Lukon Special Hockey -joukkue on pystynyt hankkimaan itselleen mm. omat maalivahdin mailat, juomapullot koreineen, ensiapulaukun ja pelipaitojen sukunimitarrat. Lisäksi yritys tukee myös itse toimintaa.

- Yritysten tarjoama tuki on edellytys sille, että pystymme tarjoamaan jääkiekkoharrastustoimintaa erityislapsiperheille veloituksetta. Euran Teollisuushuollon mukaan saaminen on meille iso asia. Monelle mukana olevalle perheelle jo pelkän arjen pyörittäminen on iso haaste. Vuoden ajan toiminnassa mukana olleet lapset ovat saaneet lisää uusia kavereita ja ihka oman joukkueen ja yhteisön, johon kuuluu, kertoo Rauman Lukko ry:n Special Hockey -toiminnasta vastaava Mikko Aikko.

Erityislasten jääkiekkotoiminta laajenee valtakunnallisestikin koko ajan, mutta toistaiseksi Lukolle vastustajia ei lähiseudulta ole tarjolla kuin yksi. Rakas pohjoinen naapuri Porin Ässät aloitti Lukon esimerkin kannustamana oman Special Hockey -toimintansa tänä syksynä ja heti joulun pyhien jälkeen 28.12. luvassa onkin joukkueiden kovasti odottama ensimmäinen kohtaaminen, Special Derby.

Ennen liigaottelua Porin Isomäen hallissa käytävää ottelutapahtumaa on omalta osaltaan mahdollistamassa Euran Teollisuushuolto, joka vastaa joukkueiden pelimatkojen kustannuksista, niin 28.12. Porissa, kuin 1.2.2019 Raumallakin pelattavan toisenkin osaottelun osalta.

Rauman Lukon Special Hockey -joukkue kiittää Euran Teollisuushuoltoa saamastaan tuesta ja toivottaa samalla kaikille hyvää uutta vuotta!

Mikko Aikko ja Ässien junioripäällikkö Juha Virtanen   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat