Aikuisten kiekkokoulu starttaa lokakuussa!
Aikuisten kiekkokouluJulkaistu: 30.05.2024 14.22

Aikuisten kiekkokoulu starttaa lokakuussa!

MITÄ?

No nyt! Aikuisten kiekkokoulu konsepti rantautuu Raumalle syksyllä 2024! Olitpa sitten jäähdyttelijä, vasta-alkaja tai nuoruusvuosina ulkojäillä loistanut peluri, mukaan pääset tasoon, sukupuoleen tai ikään katsomatta. Treeneissä pidetään yllä hyvää meininkiä ja harjoitellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, kiekonkäsittelyä, syöttämistä ja laukomista. Myös pelaaminen kuuluu treenien ohjelmistoon. 😉 Kymmenen kerran kiekkokoulukurssin valmennuksesta vastaavat seuran taitovalmentaja Severi Koskinen sekä seuran harrastevastaava LitM Iiro Junnila. Kauden aikana järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös pelitällejä muiden kaupunkien aikuisten kiekkokoululaisten kanssa!

Kiekkokoulun käytyään on pelaajien helpompi lähteä mukaan myös firmojen/muiden kaveriporukoiden höntsävuoroille mukaan! Myös oman jäävuoron hankkiminen on mahdollista.

KENELLE?

Mukaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet aikuiset! Aiempaa kokemusta ei tarvita ja treeneissä harjoitellaan oman tason mukaisesti monipuolisesti jääkiekkoilun eri lajitaitoja ja pidetään hauskaa! 😎 Kiekkokoululaisilta edellytetään täyttä pelivarustusta. Edullisia varusteita on mahdollista hommata esim. Lukon varustevarastolta!

MILLOIN?

Sunnuntaisin klo 18:30-19:30 Rauman Tuki-Areenalla 13.10. lähtien!

HINTA?

STEP1: Kiekkokouluun osallistuvien on oltava Rauman Lukko ry:n jäseniä. Jäsenmaksu (30€) + jääkiekkoliiton harrasterekisteröinti (6,75€) suoritetaan TÄMÄN LINKIN KAUTTA

STEP2: Jäsenmaksun suoritettuasi voit ilmoittautua mukaan aikuisten kiekkokouluun TÄSTÄ LINKISTÄ

STEP3: Nähdään Tukarilla 13.10.2024!

Huomioithan, että harrastajalla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva jääkiekkoliiton vakuutus. Rauman Lukko ry:llä ei ole erillistä vakuutusta harrastajille!Lisätiedot:
Harrastevastaava Iiro Junnila (044 357 6903, iiro.junnila@juniorilukko.fi).