Seurapäällikön tilannekatsaus
SeuraJulkaistu: 18.01.2022 22.05

Seurapäällikön tilannekatsaus

Taitovalmentaja Antti Saarinen aloitti Rauman Lukko ry:n uutena seurapäällikkönä viime vuoden joulun alla. Ensimmäiset viikot ovat olleet työntäyteisiä ja pandemiatilanteen jatkuminen on tuonut siihen vielä lisähaasteensa. Mitä kuulumisia toimistolta on kerrottavana?

- Kyllä tässä koronan ehdoilla on pitkälti alkuvuosi menty. Ottelusiirrot, karanteenit ja tartunnat ovat valitettavan tuttuja termejä edelleen. Puhelinpalavereja asiaan liittyen on päivittäin, Saarinen sanoo.

Vaikka huoli viruksen leviämisestä on yhä ajankohtainen, ollaan Lukossa kuitenkin luottavaisia kevättä kohti mentäessä.

- Meillä toimitaan vastuullisesti ja terveysturvallisuus edellä. Tähän ovat onneksi kaikki hienosti sitoutuneet. Hyvä juttu on myös se, että 2003 sekä sen jälkeen syntyneet lapset ja nuoret saavat AVI:n päätöksellä jatkaa ohjattua harrastustoimintaa, Saarinen kiittelee.

Seurapäällikölle kuuluviin hallinnollisiin tehtäviin perehtyminen on meneillään ja katseet on suunnattu jo osin ensi kauteenkin.

- Olen päässyt tutustumaan seuran eri sidosryhmien ja yhteistyökumppanien edustajiin. Kauden 2022-2023 suunnittelu on sekin käynnistynyt urheilupuolella siltä osin, että kartoitetaan ikäluokkien kokoa ja tältä pohjalta muodostettavia peliryhmiä, Saarinen kertoo.

Hän jatkaa kuluvan kauden loppuun myös taitovalmentajana, Lukon U15-juniorien ikäkausivastaavana ja sateenvarjoseurojen yhteyshenkilönä.

Minkälaisia terveisiä haluaisit lähettää Lukko-perheelle, kun tammikuun loppua kohti ollaan nyt menossa?

- Jatkataan töitä ahkerasti yhdessä ja toinen toisiamme tukien, Antti Saarinen kiteyttää.