PaRa taisteli, mutta Lukko korjasi potin
Julkaistu: 10.10.2021 18.00

PaRa taisteli, mutta Lukko korjasi potin

Lukko jatkoi voittokulkuaan Naisten Mestiskarsinnassa, kun viikonlopun tuplakierroksella kaatui ensin lauantaina HPK Akatemia Hämeenlinnassa maalein 5-3 (1-2, 1-1, 1-2). Sunnuntaina puolestaan Eurajoella saman kohtalon Panelian Raikas. PaRan Lukko voitti maalein 4-2 (4-0, 0-2, 0-0).

Lauantaina Lukon maaleista vastasivat Ella Harjula (2), Nea Kaukola, Charlotta Lundström ja Aliisa Toivonen. Sunnuntaina raumalaisten onnistujat olivat puolestaan Maija Koski (2), Charlotta Lundström ja Sara Hyytiä. Panelialaisten osumista vastasivat puolestaan Jasmin Vainio ja Aino Ranki.

- Tänään oli tämmöinen peli, ekassa erässä olimme omassa vauhdissa ja johdimme jo 4-0. No toisessa erässä emme olleet sitten hiukkaakaan mukana, vaan PaRa määräsi tahdin. Kolmannessa sitten ryhdistäydyimme, mutta emme saaneet enää maaleja. No voitto sentään maistuu, paalutti Lukko-kapteeni Koski.

Kolmannessa erässä, kun Lukko otti uudelleen ohjat pelistä, niin useamman kerran joukkueella jopa epäonnea maalipaikoista, sillä kiekko pomppi yli lavan tilanteissa, joissa yritettiin pientä ohjausta verkkoon.

- Se sellainen sunnuntaipuhde tänään. Hienoa viikonlopussa oli se, että voitimme. Tänään teimme taas hommia vaikemman kautta, eka erä 4-0 ja siinä vaiheessa tuntui, että tämä on helppo laji. Jatkossa lipsuimme perusasioista, mutta PaRa pelasi hienon pelin ja laittoi hienosti kampoihin. Meidän täytyy muistaa, että ekana ne perusasiat ja sitten vasta hienoudet, sanaili vastuuvalmentaja Sami Piilikangas.