Rauman Lukko ry:ssä toimenkuva- ja tittelimuutoksia
SeuraJulkaistu: 23.09.2020 00.00

Rauman Lukko ry:ssä toimenkuva- ja tittelimuutoksia

Kesäkuussa uutisoitu Juniorilukon organisaatiouudistus on valmis.

Aiemmin seurassa valmennuspäällikkönä toimineen Timo Elon uusi titteli on junioriurheilujohtaja. Elo vastaa seuran urheilutoiminnasta kokonaisuudessaan U-20 ikäluokasta alaspäin yhdessä seuran urheilujohtajan kanssa päävastuualueenaan U16-U20 ikäluokat sekä seuran akatemiatoiminta. Lisäksi hän toimii seuran (ry) urheilupuolen esimiehenä sekä vastaa seurabudjetista urheilupuolen osalta.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä toimineen Mikko Aikon uusi titteli on myynti- ja seurapäällikkö. Aikko vastaa Lukko ry:n hallinnollisista tehtävistä, myynnistä, viestinnästä ja seuran palvelujen ja tuotteiden kehittämisestä yhteistyössä organisaation muiden henkilöiden kanssa.

Toimistopäällikkö Maija Piispa vastaa talous-, henkilöstö- ja jäsenasioista. Elon, Aikon ja Piispan lähiesimiehenä toimii työsuhdeasioissa Rauman Lukko ry:n hallituksen puheenjohtaja Sami Junnila.

- Nyt tehdyt muutokset ovat seurausta kesällä tehdyistä ratkaisuista, kun seuramme päätti lopettaa toiminnanjohtajan tehtävät. Urheilupuoli on siirtynyt kokonaan Timon vastuulle ja seuran hallinnossa on nyt yksi henkilö vähemmän, kertoo seuran puheenjohtaja Junnila.

- Tehdyillä muutoksilla haemme seurassa kustannustehokkuutta. Kuluva vuosi ja meneillään oleva poikkeustilanne aiheuttaa urheiluseuroille kovia taloushaasteita ja samaan aikaan pitää kehittää seurantoimintaa yhä laadukkaammaksi. Tämä on kova haaste, mutta organisaatiossamme on hieno tekemisen meininki ja luotan täysin ammattilaisiin, jotka seuraamme luotsaavat eteenpäin. Iso kiitos kuuluu myös seuramme toiminnassa oleville toimihenkilöille, päättää Junnila.