Lukko Naisten vuoden ensimmäinen kotiottelu Paneliassa
9.1.2020 10:31 Uutiset / Naiset

Naiset valmiina tuplakotipeliviikonloppua varten

Lukko Naisten alemman jatkosarjan ottelut jatkuivat viime lauantaina Turussa, jossa TPS Naiset oli vahvempi maalein 5-2. Viikonlopun tulosten myötä pudotuspeleihin oikeuttava kakkossija karkasi Lukolta viiden pisteen päähän.

Otteluita on kuitenkin vielä jäljellä alemman loppusarjan ensimmäisessä vaiheessa seitsemän (ks. sarjan kaavio alla), joten tilanne on vielä joukkueen omissa käsissä. Sijoituksen kohentamiseen tarjoutuu tulevana viikonloppuna kaksi erinomaista mahdollisuutta, joista ensimmäinen, lauantaina 11.1. pelattava ottelu sarjajumbo Alavuden Peli-Veikkoja vastaan on vieläpä melkoisen poikkeuksellinen. Matsi nimittäin pelataan Rauman sijaan Lukon sateenvarjoseuran, Panelian Raikkaan kotihallissa Paneliassa klo 16.30 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy.

Tänä vuonna 100-vuotisjuhliaan viettävä PaRa on valtakunnallisestikin tunnettu jääkiekon kasvattajaseura, josta kiekkokansan tietoisuuteen ovat ponnistaneet mm. SDHL:n Linköping HC:ta nykyään edustava maajoukkuemaalivahti Eveliina Suonpää ja Lukon miesten liigajoukkueen maalia tälläkin kaudella vartioiva Oskari Setänen.

- Mielestäni on hieno asia ja joukkueelle mukavaa vaihtelua, että Rauman sijaan pääsemme välillä naapurikuntaan näyttämään osaamistamme ja naisten jääkiekkoliigatuotetta. Erityisen hieno ja varmasti ikimuistoinen ilta on tulossa joukkueemme Panelian kasvateille ja PaRa:ssa aikanaan pelanneille, jotka pääsevät nyt pelaamaan Liigaa entisessä ja toivottavasti täpötäydessä kotihallissaan, kertoo Lukon päävalmentaja Marko Toivonen.

Ennen päivän huipentavaa liigaottelua Panelian jäähallissa pelataan F-ikäisten tyttöjen kiekkoturnaus, joka on jo toinen tyttökiekkoturnaus Lukon sateenvarjoseurassa lyhyen ajan sisään. Edellinen pelattiin 7. joulukuuta Säkylässä.

- On ollut ilo huomata miten Lukon tyttökiekkotoimintaan mukaan lähteminen on elävöittänyt koko alueen tyttökiekkotoimintaa. Hiljattain Porissa Länsirannikon tyttökiekkokoordinaattorina aloittanut Tuuli Harjunpää on hänkin laittanut heti tuulemaan. Loppiaisena 6-10 -vuotiaille tytöille oli Astora Areenalla tarjolla ilmainen Taitojää ja siellä osallistujia oli peräti seitsemästä eri lähiseurasta. Alueen tyttökiekolle kuuluu siis kauttaaltaan hyvää, sanoo Panelian liigaottelua ideoimassa ollut Rauman Lukko ry:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikko.

Asiasta ja PaRa:n 100-vuotisjuhlasta lisää tänään ilmestyneessä Alasatakunta-lehdessä.

Tulevana sunnuntaina 12.1. Kivkylän Arenalla klo 15.15 alkavassa ottelussa Lukko kohtaa sarjassa neljän pisteen päässä olevan ja pelin enemmän pelanneen TPS Naiset. Liput 5 €, yli 15-vuotiailta.

Kuuden joukkueen kesken pelattavan alemman jatkosarjan kahden vähiten pisteitä keränneen kohtalona on pelata Naisten Mestiksessä kaudella 2020-2021.

Alemman jatkosarjan ottelukaavio kaudella 2019-2020

Tervetuloa kannustamaan Lukko pudotuspeleihin!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
Kategoriat