Fajanssi - Rauman sinikeltaisin asuntokauppa
13.11.2019 13:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kuvassa Lukko ry:n Mikko Aikko ja Fajanssin toimitusjohtaja Oili Kuusinen

Juniorilukkomme-yhteistyökonseptin tuorein vahvistus ja Lukko ry:n kumppani on raumalaisen asuntokaupan sinikeltainen helmi, Asuntokauppa Fajanssi Oy LKV.

Jokaisesta Fajanssiin tulleesta uudesta asuntokauppaan johtaneesta toimeksiannosta ohjataan mukava 45e bonus Lukon junioritoiminnan hyväksi. Asiakas itse saa päättää minkä joukkueen hyväksi tuki kohdentuu.

Jatkossa Fajanssin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tulee tutummaksi paitsi Lukon tekniikka- ja laukomishalliin, Super Arenaan tulevan mainonnan kautta, mutta myös voittoisien Juniori-Lukon kotiotteluiden jälkeen, joukkueiden vapaasti soitettavissa olevan ääniraidan kautta.

Kaikkien Lukon juniorijoukkueiden vapaasti soitettavissa olevassa raidassa äänessä on valtakunnan kuuluisin sinikeltainen raumalainen radioääni, itse Risto ”Ripa” Leino.


Yli tuhannen Lukon liigaottelun selostuskokemuksella Fajanssissa asunnonmyyjänä työskentelevä Ripa on tuottanut Lukon juniorijoukkueiden iloksi jo legendaariseksi muodostunutta - voittoisaa illan jatkoa – mukailevan ja suoraan sydämestä tunteella tehdyn äänimainoksen, jolla juniorilukkolaisten voittoon päättyvien kotiotteluiden jälkeen hän toivottaa kaikille turvallista ja voittoisaa kotimatkaa!

Äänitallenteen voi ladata ja kuunnella täältä.

- Onhan tämä nyt huikea juttu saada Oili, Ripa ja muut Fajanssin huipputyypit sekä armottomat Lukko-fanit Juniori-Lukon matkaan, hehkuttaa Lukko ry:n puolelta sopimusneuvotteluja käynyt Mikko Aikko.

Fajanssin toimitusjohtajana toimiva Oili Kuusinen ei hänkään piilottele tyytyväisyyttään.

- Lapsissa ja nuorissa on urheilun tulevaisuus. Tämä yhteistyö on hieno tapa kannustaa heitä harrastuksessaan.

- Tyttäreni on paahtanut intoa piukassa Lukon tyttökiekkojoukkueen mukana alusta asti ja yhtäkään treeniä tai liigamatsia ei jätetä väliin, ellei sitten ihan pakko ole! Lukko on hänelle ja sitä kautta minulle kaikki kaikessa, ja on hienoa ulottaa tämä fanitus nyt myös työlliseen rooliini. Yksityisenä yrityksenä paikallisen hyvinvoinnin edistäminen on meille elinehto ja Juniori-Lukko seudun tunnetuimpana urheilutoimijana on paras mahdollinen yhteistyökumppani, Kuusinen päättää sopimuksesta iloiten.

Asuntokauppa Fajanssin löydät keskeltä Raumaa, Savilankatu 6:sta.

Parhaiten meidät tavoittaa p. 044 7477 800 tai asuntokauppa@fajanssi.fi

Tervetuloa Rauman sinikeltaisimpaan asuntokauppaan!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat