Lukon kiekkokoulujen suosio nousuun maksuttomuuden myötä
11.9.2019 14:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kiekkokouluun voi tulla jo 5-vuotiaana

Rauman Lukko ry:n jääkiekko- ja ringettekoulut muuttuivat tästä kaudesta alkaen osallistujille maksuttomiksi. Lukko-perheen suursatsaus pelaajapolun alkupäähän on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi.

Leijona-kiekkokouluun, Ringettekouluun, Tyttöjääkiekkoon ja Special Hockey -toimintaan ilmoittautuminen on ollut auki vasta muutaman viikon, mutta kiinnostus on selvästi kasvanut aiemmasta.

Toki mukaan voi tulla myöhemminkin kauden aikana. Uusien harrastajien kannattaa tutustua sivustollamme olevaan aineistoon ja sen jälkeen on helppo täyttää lomake siihen kouluun, mihin lapsi on tulossa.

Ikäluokat pienenevät ja syntyvyys laskee myös Rauman seudulla. Siksi oli tärkeää reagoida tähän trendiin ja madaltaa kynnystä lasten liikunta- ja urheiluharrastuksen aloittamiselle. Kausimaksujen poistaminen tuli tarpeeseen, vaikka toisaalta kaupunki on taloutensa kohentamiseksi nostamassa mm. jäähallien käyttötaksoja.

- Se on meidän toive, että jos teemme Lukko-perheenä tällaisia päätöksiä, niin kaupunki ei menisi toiseen suuntaan, Lukon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikko toteaa sanomalehti Länsi-Suomen haastattelussa.

Koko juttu on lehden tilaajille ja löytyy maksumuurin takaa.

Lukon Leijona-kiekkokoulusta vastaava Janne Mäkitalo ja tyttökiekkotoiminnasta vastaava Sami Piilikangas kertoivat aiemmin tällä viikolla Radio Ramonalle kiekkokoulujen käytännön toiminnasta ja mm. siitä mitä varusteita lapsella tulisi olla harrastusta aloitettaessa.

- Perusvarustukseksi riittää luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuojus ja jonkinlaiset hanskat. Suosittelemme toki täyttä varustusta, mutta näillä pääse alkuun, Mäkitalo sanoo.

Miesten kommentit ja haastattelu on kokonaisuudessaan kuultavissa Ramonan sivuilta.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat