Easy Hockey -harrastekiekkokausi käynnissä - vielä ehtii mukaan!
6.9.2018 13:04 Uutiset / Easy Hockey

Jäävuorot Tuki-Areenalla lauantaisin klo 10.30-11.30

LUKON EASY HOCKEY - Harrastetoimintaa Raumalla

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.

MITÄ EASY HOCKEY ON?
Toiminnan kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Easy Hockeyhin on helppo tulla mukaan ja on talouden näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta.

KENELLE
Toiminta on suunnattu 10–15 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

VARUSTUS
Ristikollinen kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

KUSTANNUKSET JA VAKUUTUS
Easy Hockeyn kausimaksu on 100 euroa, joka oikeuttaa 22 harjoituskertaan. Pelaajilla tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus. Easy Hockey-maksuun ei sisälly vakuutusta.

TOIMINTA ALKAA LAUANTAINA 6.10.2018.
Ensimmäinen harjoitusvuoro järjestetään lauantaina 6.10.2018 klo 10.30, paikkana Tuki-Areena. Vuorot ovat aina lauantaisin klo 10.30–11.30 Tuki-Areenalla.

Ilmoittautumislomakkeen voi täyttää täällä.

LISÄTIEDOT TOIMINNASTA:

Jussi Tarvainen

jussitarvainen9(a)gmail.com

Puh. 040 512 9282


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat