Seura

Rauman Lukko ry perustettiin vuonna 1936. Lukko on perinteikäs urheiluseura, jolla on yhteensä noin 600 lisenssipelaajaa jääkiekossa ja ringetessä. Rauman Lukko ry:n piiriin kuuluvat jääkiekon juniorijoukkueet ikäluokissa A Team - F, Lukko Naiset, Kortteli-Lukko, Leijona-kiekkokoulu, tyttökiekkokoulu sekä ringettejoukkueet B- F-juniorit sekä ringettekoulu.

Vuonna 2000 perustettu Rauman Lukko Oy vastaa miesten SM- liigajoukkueen sekä A-nuorten toiminnasta.

Lukon toiminnan vahvana perustana on jo yli 40 vuoden aikana ollut Raumalaiskiekkoilun Tuki ry. Yhdistyksen perusideana on taata mahdollisuudet tehokkaaseen juniorityöhön. Samalla on pidetty huolta siitä, että edustusjoukkueen kilpailukyky säilyy riittävänä.

Avainasiat Rauman Lukko ry:ssä

Visio: Kehityksen kärjessä toimien yksilöistä meidän joukkue

Missio: Rauman Lukon on alueen halutuin urheiluseura, joka tarjoaa junioreille jääurheilussa Suomen parhaat kehitysmahdollisuudet

Lukkolaisten perusarvot:

Luotettavuus
Urheilullisuus
Kannustaminen
Kaveruus
Osaaminen

Pelaajapolku

Kun lapsi ja nuori tulee mukaan toimintaan, hän astuu lukkolaiselle pelaajapolulle. Pelaajapolku alkaa Kortteli-Lukosta ja voi jatkua liigajoukkueeseen asti sekä vastaavasti ringettekoulusta aina ringette-edustusjoukkueeseen. Varsinainen kilpapolku alkaa C-ikäluokissa, joissa joukkueet aloittavat valtakunnallisen sarjojen pelaamisen.

Lähiseurayhteistyö

Rauman Lukko tekee tiivistä yhteistyötä Eurajoen Lätkän, Laitilan Jyskeen, Lännen Kiekon (Säkylä), Panelian Raikkaan, Uudenkaupungin Jääkotkien ja Lauttakylän Lujan (Huittinen) kanssa. Toiminnan tarkoituksena on tukea yhteistyöseurojen paikallista toimintaa ja tarjota pelaajille mahdollisuus siirtyä Lukon pelaajapolulle. Sopivaa ikää siirtymiselle pidetään aikaisintaan C-ikävaihetta.

Kahden sinetin seura

Rauman Lukko ry on Suomen jääkiekkoliiton sekä Suomen Ringetteliiton Nuori Suomi – sinettiseura. Sinettiseuran tavoitteina on ennen kaikkea kasvatuksellinen ja monipuolinen toiminta. Seura pitää huolta jokaisesta lapsesta ja nuoresta ja antaa heidän ohjaajilleen tarkoitetun koulutuksen. Nuori Suomi – ikäluokat ovat D-juniorit ja sitä nuoremmat.

Lisätietoja Lukon junioritoiminnasta voi lukea Avaimet Lukkoon - osiosta.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat