Tervetuloa mukaan Lukon Special Hockeyn toimintaan!
Special HockeyJulkaistu: 30.05.2024 14.01

Tervetuloa mukaan Lukon Special Hockeyn toimintaan!

MITÄ?

Rauman Lukko aloitti kevättalvella 2018 ensimmäisenä jääkiekon kotimaisena liigaseurana erityislapsille tarkoitetun Special Hockey -harrastetoiminnan. Special Hockey joukkueemme on perustamisesta lähtien pelannut kauden aikana otteluita myös muita Special Hockey joukkueita vastaan ja osallistunut turnauksiin ympäri Suomen. Pelaajille jo entuudestaan tutut ja hyväksi koetut valmentajat auttavat uudetkin pelaajat hienosti sisään uuteen harrastukseen! Tästä linkistä pääset näkemään Special Hockeyn meininkejä!

KENELLE?

Alusta asti toiminnan tunnuslauseena on ollut ”jääkiekko kuuluu kaikille”. Tavoitteena on tuoda harrastus helposti saavutettavaksi kaikille kouluikäisille erityislapsille, niin tytöille kuin pojille. Tämä matalan kynnyksen toiminta tarkoittaa sitä, että mukaan voi tulla ilman diagnoosirajoja. Edellytyksenä on, että osallistujalta onnistuu seisominen luistimilla. Pelaajille riittää varusteiksi luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja maila. Varustuksen täydentäminen on suositeltavaa, mikäli haluaa jatkaa harrastusta kokeilukertojen jälkeenkin. Seuralta löytyy myös varusteita lainattavaksi (iiro.junnila@juniorilukko.fi).

MILLOIN?

Vakiovuorot Torstaisin klo 15-16 sekä lauantaisin 11:15-12:15 Tuki-Areenalla.

HINTA?

Special Hockey toiminta on pelaajille maksutonta ja maksuttomuuden mahdollistaa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry sekä Lukko Säätiö. Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan seuran vuosikokouksen päätöksen mukainen 10€ pelaajajäsenmaksu ja sekä jääkiekkoliiton harrasterekisteröinti 6,75€. Special Hockey –joukkueen pelaajat saavat myös lisenssikortin jolla pääsee katsomaan Rauman Lukon liigajoukkueen kotiotteluita kaudella 2024-2025.

Pelaaja voi halutessaan ostaa myös sporttiturvavakuutuksen (28€) ilmoittautumisen yhteydessä.


TÄSSÄ LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Lisätiedot:
Joukkueenjohtaja Marjut Korhonen, 045 155 0244, specialHockey(a)juniorilukko.fi

Manageri Mikko Aikko, 0400 529 025, mikko.aikko(a)juniorilukko.fi

Harrastevastaava Iiro Junnila, 044 357 6903 iiro.junnila(a)juniorilukko.fi