Aikuisten harrastelätkä jatkuu jälleen syyskuussa!
Aikuisten harrastelätkäJulkaistu: 27.05.2024 12.43

Aikuisten harrastelätkä jatkuu jälleen syyskuussa!

MITÄ?

Aikuisten höntsälätkä on matalan kynnyksen toimintaa ja se on suunnattu kaikille aikuisille, jotka haluavat harrastaa rennolla otteella jääkiekkoa. Tavoitteena on kokoontua kerran viikossa ja samalla kohottaa kuntoa kiekkoilun parissa. Voit tulla yksin tai ottaa kaverin messiin, mutta näillä vuoroilla saadaan aina pelit pystyyn!

KENELLE?

Höntsävuorolle ovat tervetulleet kaikki aikuiset jääkiekosta kiinnostuneet ihmiset. Sen kummempaa pelitaustaa et tarvitse vuorolle osallistuaksesi. Mikäli olet todella kilpailuhenkinen taikka tulisieluinen pelaaja, tämä vuoro ei sovi sinulle. Mukaan täysi jääkiekkovarustus, ota mukaan myös vaalea sekä tumma harkkapaita. Seuralta saat myös koko kaudeksi lainaksi harjoituspaidan.

MILLOIN?

Vakiovuoro 2.9.2024 lähtien maanantaisin klo 21:15-22:15 Kivikylä Areenan "kirkkaissa valoissa". Kauden aikana yhteensä 28 vuoroa.

HINTA?

Seuran jäsenmaksu 30€ + koko kauden toimintamaksu 89€. Mikäli olet jo mukana Rauman Lukko ry:ssä toimihenkilön roolissa, ja tehnyt asiaan kuuluvan ilmoittautumisen, jää sinulle maksettavaksi ainoastaan koko kauden toimintamaksu 89€. Vuorolle on mahdollisuus osallistua myös kertamaksuperiaatteella 8€/kerta. Huomioithan, että harrastajalla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva jääkiekkoliiton vakuutus. Rauman Lukko ry:llä ei ole erillistä vakuutusta harrastajille!

TÄSSÄ LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Lisätiedot:
Harrastevastaava Iiro Junnila (044 357 6903, iiro.junnila@juniorilukko.fi).