Tervetuloa Raumalle urheilemaan ja opiskelemaan!
2.3.2021 16:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kevään yhteishaut ovat käynnissä aina 7.4. asti

Rauman Lukko ja lähialueen oppilaitokset voivat tarjota nuorille urheilijoille kiinnostavan polun, jossa yhdistyvät tavoitteellinen jääurheiluharrastus sekä tutkintoon tähtäävä opiskelu.

Lukon ja lähialueen seurojen poikajunioreille, ringettetytöille- ja naisille, sekä tyttökiekkoilijoille ja Naisten Liigapelaajille löytyy Raumalta useita varteenotettavia vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen. Teemme yhteistyötä mm. Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan, Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Rauman Lyseon lukion kanssa. Lisäksi Turun yliopiston alainen Rauman opettajankoulutuslaitos avaa väyliä kasvatustieteistä kiinnostuneille. Jääkiekon U16-U20 -kilpajoukkueiden osalta toiminnan koordinoinnista on vastannut seurassamme jo vuosien ajan Lukko Akatemia.

Opiskelijalle laaditaan koulun ja seuran yhteistyöllä yksilöllinen suunnitelma jääkiekon tai ringeten pelaamisen ohella, joka palvelee parhaiten hänen tarpeitaan urheilijana. Perusperiaatteena on ollut ns. kahden kärjen taktiikka, eli "koulua ja urheilua tavoitteellisesti".

Liikunnanohjauksen perustutkinto uutuutena

Aivan uutena opintokokonaisuutena Rauman WinNovassa alkaa ensi syksynä Varalan Urheiluopiston kanssa toteutettava liikunnanohjauksen perustutkinto (180 osp). Toisen asteen tutkinto antaa valmiudet erilaisiin liikunta-alan työtehtäviin, sekä jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

- Yhteistyöllä tuomme Varalan Urheiluopiston korkeatasoisen liikunta-alan osaamisen opiskelijoidemme käyttöön. Pystymme lisäämään niin ammatillisen koulutuksen kuin alueellamme toimivien urheiluseurojen vetovoimaisuutta merkittävästi”, toteaa WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz.

- Liikuntaneuvojan tutkintoon tähtäävä uusi koulutusmuoto on todella hieno ja tervetullut asia meidänkin kannaltamme. Lukion ja amiksen rinnalle urheilulliset nuoret saavat nyt valittavakseen heidän ominaisuuksilleen hyvin soveltuvan koulutuksen, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kiittelee.

Tämän kevään yhteishaku on parhaillaan käynnissä. Hakuaikaa pidennettiin koronavirustilanteen vuoksi 7. huhtikuuta asti. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut löytyvät osoitteesta opintopolku.fi.

Lukon toiminnasta lisätietoja antavat:

Martti O. Virtanen, Lukko Akatemia: 0400 911 311

Sami Piilikangas, Lukko Naiset: 0400 762 094

Vesa Katavisto, Ringettejaosto: 0500 723 687

___________

Oppilaitosten sivuja

WinNova, Rauman kampus

SAMK,Rauman kampus

OKL, Rauman kampus

Rauman Lyseon lukio

Lukko Akatemia tukee nuoria jääkiekon, opiskelujen ja mm. varusmiespavelun yhteensovittamisessa


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat