Lukko-Akatemia

Rauman Lukko on menestyksekäs jääkiekkoseura niin aikuisten sarjoissa kuin junioritasollakin. Edustusjoukkueen miehet pelaavat SM-liigassa ja A-, B- sekä C-juniorit niin ikään SM-tasolla.

Rauman Lukko haluaa kehittää junioripelaajiaan entistä voimakkaammin niin, että edustusjoukkue saa riveihinsä joka vuosi Lukon omia kasvatteja.


Lahjakkaille junioreille Rauman Lukko ry, Rauman Lukko Oy ja Raumalaiskiekkoilun Tuki ry ovat rakentaneet oman yksilöllisen kehitysväylän – Lukkoakatemian. Akatemian tehtävänä on tarjota junioreille mahdollisuus kehittyä huippupelaajaksi yksilöllistä valmennusta lisäämällä opiskelua unohtamatta. Akatemiaan valitaan junioreita vuosittain ja jokaiselle valitulle pelaajalle tehdään henkilökohtainen kehityssuunnitelma, joka vie kohti huippukiekkoilijan uraa. Vuosittainen perusvalinta tehdään toukokuun alkuun mennessä. Akatemiassa on mukana kerrallaan 20-25 pääsääntöisesti A-B-ikäistä pelaajaa.

Lukkoakatemian pelaajien henkilökohtaiset kehityssuunnitelmat päivitetään säännöllisesti omien vahvuuksien parantamiseksi ja heikkouksien vähentämiseksi. Akatemiaan valittaville pelaajille tarjotaan muun muassa terveystarkastukset henkilökohtaisine terveyskortteineen. Lisäksi Akatemia avustaa asumisen järjestämisessä, opastaa terveellisiin elämäntapoihin sekä ravintotottumuksiin.

Äijänsuon harjoittelukeskus keskellä Raumaa tarjoaa yhdessä paikassa loistavat ja monipuoliset olosuhteet huippukiekkoilijaksi kehittymiseen. Akatemian valmennuksesta vastaavat päätoimiset huippuvalmentajat, joilla on kokemusta useiden huippukiekkoilijoiden kehittämisestä.

Tärkeä osa Lukkoakatemian toimintaa on se, että mukana olevat nuoret pelaajat suorittavat toisen asteen tutkinnon joko ammatillisella puolella tai lukiossa. Jatko- opinnot ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ovat myös mahdollisia ja toivottavia. Varusmiespalveluksen voi suorittaa läheisessä Säkylän varuskunnassa. Näiden toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa tutkintojen ja varusmiespalveluksen suorittaminen sujuu sujuvasti harjoittelun ohella. Haku oheisiin oppilaitoksiin tapahtuu normaalisti yhteishaun kautta.

Hae akatemiaan

Jos haluat tähdätä jääkiekkoilijana huipulle ja hoitaa samalla myös opinnot ja varusmiespalveluksen, niin tule mukaan Lukkoakatemiaan!

Ota yhteyttä

Lisätietoja Lukkoakatemiasta saat parhaiten ottamalla suoraan yhteyttä meihin:

Martti O. Virtanen (0400 911 311)
Lukkoakatemian rehtori

martti.o.virtanen(a)gmail.com


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat