Lukko-keittiökalusteet paikallisesta MaVi-Kalusteesta
10.2.2021 13:36 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mikko Aikko Manu Kuusiston (vasemmalla) ja Juha Mäkilän kanssa MaVi-Kalusteen tehtaanmyymälässä Lapissa

Rauman Lapissa 1990 perustettu MaVi-Kaluste Oy, Valtakadulla palveleva Tmi Juha Mäkilän Mavi Basic moduulikeittiö ja Rauman Lukko ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä asiakkaat voivat jatkossa tilata laadukkaat itsensä näköiset keittiö- tai kylpyhuonekalusteet MaVi:lta, halutessaan vaikka Lukon lehväslogolla varustettuna.

Juniorilukkomme-konseptin mukaisesti MaVi maksaa jokaisesta toteutuneesta kodin kalustetilauksesta tukea Lukon junioritoiminnan hyväksi, kunhan asiakas muistaa kaupantekohetkellä mainita mitä joukkuetta haluaa ostoksellaan tukea. Alle 4.000 euron hintaisista tilauksista tuki on 50 euroa, ja yli 4.000 hintaisista tilauksista 100 euroa tilausta kohden. Lisäksi jokainen lehväslogon sisältävä kalustetilaus kerryttää vielä erikseen Lukon junioritoiminnalle tulevaa tukipottia.

- Horisontissa siintää kenties kaikkien aikojen raumalaiskevät, jota voi juhlistaa nyt Rauman Lapissa valmistetulla Lukon logolla varustetulla MaVi:n keittiöratkaisulla. Voiko parempaa ollakaan, kun huomioidaan, että jokaisesta MaVi:n toimittamasta Lukko-tilauksesta tulee vielä siivu junioritoimintamme hyväksi, iloitsee Lapista kotoisin oleva Lukon seurapäällikkö Mikko Aikko.

- Lukko on meille tärkeä asia ja heidän lasten harrastusmahdollisuuksien ja yhdenvertaisuuden eteen tekemä työ hatunnoston arvoista. Yhteistyö avaa meille mielenkiintoisen mahdollisuuden erottua muista ja samalla tukea Lukon laadukasta junioriurheilutoimintaa. Valikoimme raaka-aineemme ja tuotteemme huolella ja tarkkoja laatuvaatimuksia silmällä pitäen. Rauman tehtaassamme valmistuvat viimeistellyt Mavi-kalusteet paikallisten puuseppien vankalla ammattitaidolla. Laadukkuus ja paikallisuus ovat esimerkkejä meitä yhdistävistä tekijöistä, sanoo yrityksen perustajiin kuuluva yrittäjä Manu Kuusisto.

- Päätös tähän yhteistyöhön mukaan lähtemisestä oli helppo. Mavi-basiciltä asiakas saa uuden ilmeen keittiöön helposti ja edulliseen hintaan. Valikoimastamme saa koostettua omaan makuun ja tarpeeseen sopivan kokonaisuuden ja vakiomittaiset keittiömme soveltuvat lähes jokaiseen keittiöön, kertoo ikänsä Lukkoa seurannut Juha Mäkilä MaVi-Kalusteen alla toimivasta basic-konseptista.

MaVin tyylikäs mallikeittiö - laadukas ja aikaa kestävä tuote pitkällä takuuajalla


Tutustu MaVi-Kalusteen laadukkaaseen ja monipuoliseen tarjontaan täällä ja MaVi Basic moduulikeittiöihin täällä. MaVi on keittiö, johon voit olla tyytyväinen vielä vuosienkin jälkeen!

Asiakkaita, jotka haluavat tilauksellaan tukea Juniorilukon toimintaa pyydetään asioimaan ensisijaisesti Lapin tehtaanmyymälässä, osoitteessa Sepäntie 4, 27230 Lappi.

Avoinna yleensä ma-pe 8-16. Soitathan ennen tuloasi numeroon: 040 561 9712 (Manu) tai 044 524 6330 (Juha/basic).

Raumalla asiakkaita palvelellaan Valtakatu 4:ssä ma-pe 11-17, la 10-14. Myymälät avoinna myös sopimuksen mukaan: info@mavi-kaluste.fi - Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat