Ilmoittautuminen kiekkokouluun ja Juniorilukon muihin harrasteryhmiin on alkanut!
SeuraJulkaistu: 14.08.2020 00.00

Ilmoittautuminen kiekkokouluun ja Juniorilukon muihin harrasteryhmiin on alkanut!

Paljon odotettu Rauman Lukon kiekkokoulu- ja harrastetoimintaan ilmoittautuminen on avattu. Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki lapset 5-vuotiaasta alkaen.

Jääurheiluharrastuksen voi aloittaa joko Leijona-kiekkokoulussa tai 2012-syntyneille ja sitä nuoremmille tarkoitetussa tyttöjääurheilutoiminnassa, joka on Juniorilukon kokonaan uusi harrastustoiminnan muoto tytöille. Tyttöjääurheilu käsittää aiemmin erillisinä ryhminä toimineet tyttöjääkiekko- ja ringettekoulutoiminnan sisältäen luistelu-, jääkiekko- ja ringetteharjoittelua Juniorilukon kokopäivätoimisen valmentajan johdolla.

Erityislapsille ja -nuorille tarkoitettu Special Hockey -toiminta sekä n. 10-15 -vuotiaille jääkiekon "iisimmästä" harrastamisesta kiinnostuneille tarkoitettu Easy Hockey -toiminta jatkuvat nekin viime kauden tapaan ja mukaan toivotaan paljon uusia kiekkoilijoita!

Toiminta on osallistujille (pl. Easy Hockey) maksutonta sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla, seisomakausikortin Liiga-Lukon runkosarjan kotiotteluihin sekä paidan kauden ajaksi lainaan. Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu kaudelle 2020-2021. Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Lisenssikortilla ilmainen sisäänpääsy Liiga-Lukon runkosarjan kotiotteluihin.

Easy Hockey -toiminta maksaa 4 €/harjoitus ja osallistujilla on mahdollisuus lunastaa erikoishintainen seisomakausikortti.

Juniorilukon jääurheilutoimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen jääurheiluharrastuksen kattava vakuutus sekä lajiliiton edellyttämä pelipassi, mikäli ilmoittautumisvaiheessa hankinnasta on ohjeistus.

Toivomme myös vanhempia mukaan ohjaajatoimintaan ja viettämään samalla yhteistä aikaa lapsen kanssa mukavan liikuntaharrastuksen parissa.

Ilmoittautumislomakkeet eri ryhmiin löytyvät täältä.

Lukko-perheelle on tärkeää, että seudun kaikilla jääurheilusta kiinnostuneilla lapsilla on halutessaan mahdollisuus aloittaa harrastus Lukossa, joka mahdollistaa veloituksettoman jääurheilutoiminnan jatkumisen aina ensimmäiseen ikäkausijoukkueeseen asti.