Special Hockey alkaa - ensimmäiset harjoitukset 25.8. Tuki-Areenalla
17.8.2020 15:43 Uutiset / Special Hockey

Jääkiekko kuuluu kaikille - Lukon Special Hockey joukkue 2019

Rauman Lukko on vuoden 2018 tammikuusta alkeen järjestänyt ensimmäisenä liigaseurana Suomessa jääkiekkotoimintaa myös erityislapsille ja nuorille. Special Hockey -toiminta jatkuu Raumalla tälläkin kaudella ja se on tarkoitettu ensisijaisesti erityisen tuen päätöksen saaneille tai erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille, jotka syystä tai toisesta eivät pysty osallistumaan tavalliseen ikäkausitoimintaan.

Harjoitustapahtumien läpiviennistä ja pelaajien ohjaamisesta jäällä vastaa seuran puolesta kaksi Pohjoiskehän koulun pienluokilla avustajana työskentelevää erityislasten kanssa toimimaan tottunutta valmentajaa sekä lasten vanhempia.

Special Hockey -joukkueessa oli viime kaudella reilut 20 aktiivista pelajaa, poikia ja tyttöjä, iältään 7-16 -vuotiaita. Yksi heistä on joukkueessa maalivahtina toimiva Elli Koukkari. Lue Ellin haastattelu ja tutustu samalla This is Special Hockey -esittelyvideoon Keulahahmo.fi -sivuilta.

Pelaajien varustus: luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja kaulasuojus.

Harjoitukset pidetään Lähdepellon Tuki-Areenalla torstaisin klo 15-16 sekä lauantaisin 12.9. alkaen klo 11.15-12.15. Pelaajien vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan Special Hockeyn ohjaajiksi!

Liigajoukkueen Toni Koivisto toimii Special Hockey joukkueen kummipelaajana

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja toiminnasta:

Mikko Aikko, mikko.aikko@juniorilukko.fi


   
Lisää uutisia
Special Hockey
«  Maaliskuu   »
Kategoriat