Uusi kausi alkoi tänään Tuki-Areenalla
1.6.2020 11:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Pitkä odotus on ohi!

Harvoin jos koskaan on kesäkuun 1. päivää odotettu näin paljon kuin tänä vuonna. Kausi 2020-2021 aloitettiin jääharjoitusten osalta tänään, koululaisten ensimmäisenä kesälomapäivänä.

Monta huoltotoimenpidettä ja uudistustusta tauon aikana kokoneessa Tuki-Areenassa ilo oli ylimmillään, kun innokkaat jääkiekon harrastajat pääsivät purkamaan 2,5 kuukauden pituisen tauon aikana kertynyttä luisteluenergiaa. Ensimmäisenä Lukon juniorijoukkueista Tuki-Areenan vastajäädytetylle jäälle pääsi kurvailemaan Lukon U12 -joukkue, vielä viime kaudella 2009-syntyneiden E2-joukkueena tunnettu ryhmä.

Uusi kausi toi mukanaan juniorijääkiekkoon uudet U-alkuiset joukkuenimet, jotka ovat tulleet aiemmin tutuiksi nuorten maajoukkueiden joukkuenimistä.

Tyytyväisyyttään myhäilevät U12 kiekkopojat kauden ekoissa harkoissa

Aiemmin tänä keväänä uutisoimme Tuki-Areenan jumppasalin oheisharjoittelumahdollisuuksien kohenemisesta.

Uusien jäämainosten lisäksi huhti-toukokuun aikana katsomon lattia, jäähallin aulatila ja useampi hallin seinä on saanut uuden maalipinnan. Kenttämiesten aherrus näkyy myös pukukoppien penkeissä, jotka ovat hiottu ja lakattu. Maaliverkkoja on uusittu ja suikutilojen katot saaneet uuden ilmeen.

Tahdomme toivottaa kaikki joukkueemme lämpimästi tervetulleeksi takaisin jääharjoituksiin!

Yleisölle Tuki-Areena avautuu vasta myöhemmin. Kaikki Tuki-Areenan käyttöön ja harjoitteluun liittyvät ohjeistukset löytyy täältä.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat