Konekeskus Mikola ja Rauman Lukko ry solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen
1.5.2020 12:39 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Leo Mikolan (vasemmalla) ja Mikko Aikon fist bump - nyrkit yhteen yhteistyön merkiksi

Satakunnan suurin Can Am mönkijöiden myyjä Konekeskus Mikola ja Rauman Lukko ry ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Yli 30 vuotta pienkonealalla toiminut Konekeskus Mikola omaa 43 vuoden kokemuksen erilaisista koneista sekä laitteista. Yrityksen edustamista tuotemerkeistä kenties tunnetuin on Rauman yläkoulujen ja harjoitusjäähallin parkkialueilta tutut, nuorison suursuosiossa olevat Can Am mönkijät. Lisäksi yrityksen edustamia brändejä ovat Husqvarna, Faxes, Jonsered, MTD, ECHO, KLIPPO ja CLEN.

Yhteistyön myötä Konekeskus Mikola on Lukko ry:n virallinen pienkonealan myynti-, huolto- ja varaosakumppani, joka maksaa Juniorilukkomme-konseptin mukaisesti bonusta kaikille asiakkaille, jotka maksutapahtuman yhteydessä muistavat mainita mitä Lukko ry:n joukkuetta haluavat ostoksellaan tukea.

Tämän lisäksi liikkeen myyntivalikoimiin tulevat tyylikkäät lehväslogolla varustetut Can Am mönkijät sekä Husqvarna Automower ruohonleikkurit, helppoutta ja tyylikkyyttä kaipaaville ruohonleikkaajille.

- Juniorilukon kautta tavoitettavissa oleva laaja ja meille tärkeä kohderyhmä oli meille sopimuksen syntymisen kannalta oleellinen asia. Jääurheilijanuorista moni onkin jo käynyt meillä mönkijäostoksilla ja nyt solmitulla sopimuksella jatkossa myös nuorten lähipiirillä on hyvä syy suunnata kone- ja varaosakaupoille tai huoltopalveluasioissa meille, kertoo Konekeskus Mikolan toimitusjohtaja Leo Mikola.

- Ammattitaitoinen tiimimme on aina valmiina auttamaan. Meiltä löytyy alan parhaat merkit, iloinen palvelu ja kattavat huolto- ja varaosapalvelut, päättää Mikola.

- Tämän kokoluokan markkinointiyhteistyösopimus tällaisena aikana on meille lottovoitto. Samalla saimme aivan käsittämättömän upean pääpalkinnon tuleviin arpajaisiimme, jonka avulla helpotamme niin seuran kuin joukkueidemmekin taloutta, sanoo Lukon puolelta neuvotteluja käynyt Mikko Aikko.

Konekeskus Mikola -yhteistyöjulkistuksen lisäksi Lukko ry julkisti samalla myös merkittävän pelaajasopimuksen.

Viime kaudella 14-vuotiaana Naisten Liigassa Lukossa debytoineella Panelian Raikkaan kasvatilla, Neea Pelkosella, oli oikeus testata ensimmäisenä miltä maskimaalauksistaankin tunnetuksi tulleen maalarimestari Keijo Erakkeen maalaama Can Amin Lukko-mönkijä tuntui.

Neea Pelkonen valmiina matkalle

Keijo Erakkeen katseita kääntävä näkemys upeasta Lukko-mönkijästä

Pelaajasopimus nuorten maajoukkueessa, ja viime kaudella Lukko Naisten ykkösketjussa esiintyneen Pelkosen kanssa on oiva osoitus siitä luottamuksesta mitä uransa alkuvaiheessa oleva pelaajalupaus osoittaa Lukon organisaatiota kohtaan.

- Toivottavasti Neean esimerkki rohkaisee muitakin huipulle tähtääviä nälkäisiä kiekkoilijoita valitsemaan Rauman ja sitä kautta maan parhaat jääurheiluolosuhteet, huippuvalmennusta unohtamatta, kommentoi Naisten Liigan johtoryhmässä Lukkoa edustava Aikko tärkeää sopimusta.

Konekeskus Mikola palvelee myös naapurimaakuntien asiakkaita iloisella ja ammattitaitoisella mielellä.

Tervetuloa tutustumaan Rauman liikkeessämme tuotteisiin!

Aukioloajat:

Rauma (02) 868 4110
ma-pe 8–17, la 9–13

Konekeskus Mikola

Kaaritie 1
26100 Rauma
puh. 02 868 4110

asiakaspalvelu@konekeskusmikola.fi

Konekeskus Mikolan henkilökunta valmiina palvelemaan

Kuvaus (Lukko-mönkijästä): Pia Erake.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat