Lukkolaisten leivät leipoo Ketunleipä
18.9.2019 11:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kuvassa Lukko ry:n Mikko Aikko ja Ketunleivän yrittäjä Sanna Seppälä

Raumalainen leipomo Ketunleipä ja Rauman Lukko Ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Yhteistyön myötä jokaisesta Ketunleivästä ostetusta tuotteesta ohjataan Juniorilukkomme-konseptin mukaisesti tukea suoraan Lukko Ry:n joukkueille, kunhan muistaa ostohetkellä mainita mitä Lukon joukkuetta haluaa tukea.

Tuoksua ja makua myös Lukko Naisten kotiotteluihin.

Juniorilukkomme-yhteistyökonseptin lisäksi Ketunleipä tulee näkymään ja tuoksumaan myös Lukko Ry:n tapahtumissa. Ensimmäisen kerran paikallisleipomon herkkuja on maisteltavissa ja ostettavissa jo tänään Tuki-Areenalla, kun toista sataa innokasta kiekkokoululaista vanhempineen valtaa ensimmäisen kerran tällä kaudella Tuki-Areenan.

Jatkossa Ketunleivän herkkuja saa maistella ja ostaa silloin tällöin myös Lukko Naisten ottelutapahtumissa Kivikylän Areenalla ja harjoitusjäähallissa. Ketunleivän läsnäolosta tapahtumissa tiedotetaan aina etukäteen. Jokaisesta Naisten ottelutapahtumasta myydystä Ketunleivän tuotteesta menee siivu Lukko Naisten toiminnan hyväksi, eli herkuttelemalla paikallista leipää tuet samalla paikallista naisten jääkiekkotoimintaa.

- Olen äärimmäisen iloinen siitä, että paikallisten yritysyhteistyökumppanien määrä kasvaa. Ketunleipä istuu junioritoimintamme kumppaniksi erinomaisesti ja tarjoaa samalla taas yhden uuden ja maukkaan lisäarvon naisten liigaottelutapahtumiin. Leipä on terveellinen aamu- tai välipala harrastavalle juniorille, ja kun se vielä lähellä paikallisesti tuotetaan, niin voin itsekin suurena leivän ystävänä lämpimästi suositella Ketunleivän tuotteita kaikille Lukko-perheen jäsenille, kommentoi Lukon Mikko Aikko alkavaa yhteistyötä.

Myös Ketunleivän yrittäjä Sanna Seppälä iloitsee yhteistyöstä.

- Lukko on olennainen osa raumalaisuutta, ja erityisesti junioritoiminta on lähellä sydäntäni, sillä nuorissa on tulevaisuus. Oma poikani on pelannut muutama vuosi sitten Kettu-liigassa. Perheen miesväki on erityisen innokkaita matseissa kävijöitä ja mieheltäni löytyy jopa Lukko-tatuointi!

- Me Ketunleivässä olemme erikoistuneet leipomaan aitoon hapanjuureen maistuvia ja luonnonmukaisia leipiä täällä Raumalla, Vanhan Meijerin tiloissa Isokadulla. Leivomme kaikki tuotteemme lähialueen luomuviljeltyihin vehnä-, ruis- ja spelttijauhoihin, jotka hankitaan suoraan tutuilta viljelijöiltä ja mylläreiltä. Kaikki tuotteemme leivotaan vain ja ainoastaan juureen, täysin ilman teollista hiivaa. Siksi ne ovat erityisen vatsaystävällisiä ja pitkään säilyviä.

Tervetuloa maistamaan ja ostoksille joko meidän myymälään Isokatu 21:een tai sitten Lukon naisten liigamatseihin!

www.ketunleipa.fi

Aukioloajat: ti-pe 10-16.30 la-ma suljettu.

Tilauksesta tuotteita myös muina aikoina, kysy lisää!


Eetu-kettu maistoi myös Ketunleivän antimia


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat