Junnu-Lämäri -kioski avataan Tuki-Areenalla 29.7.
4.7.2019 21:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kioskin toiminnasta vastaa Pia Korsi

Lähdepellon urheilukeskukseen vuonna 2012 avattu Tuki-Areenan jäähalli on toiminut siitä asti Lukon nuorimpien ikäluokkien tärkeimpänä tukikohtana ja pelipaikkana.

Hallin eteisaulassa palvelee kioski, josta voi ostaa pientä purtavaa, kahvia ja virvokkeita. Aiemmin kahvion kioskitoiminta on ollut Rauman Lukko Oy:n nimissä, mutta jatkossa kioskin tuotot ohjataan Lukko Ry:n junioritoiminnan hyväksi.

Kauden 2019-2020 alusta kahvioliiketoiminnan vastaavana aloittaa Pia Korsi ja kioskin nimeksi tulee Junnu-Lämäri. Paikan uusi emäntä odottaa runsaasti asiakkaita jo heti avajaispäivänä 29. heinäkuuta.

- E-juniorien kiekkoleiri alkaa silloin maanantaina ja samana iltana pidetään laukaisuhalli Super Arenalla kaikille avoin Pyörä-Nurmen tapahtuma, joten ruuhkaa on varmasti luvassa.

- Malttia ja kärsivällisyyttä tarvitaan, mutta kaikkia varmasti palvellaan. Joten lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja ostoksille, Korsi toivottaa.

Lukko-perhe lähellä sydäntä

Pia Korsi tuntee Lukon organisaation ja toimintatavat jo pidemmältä ajalta. Omien lastensa jääurheiluharrastusten kautta hän on ollut mukana sinikeltaisessa Lukko-perheessä lähes 15 vuotta.

- Pojan kiekkojoukkueessa tein aikoinaan toimitsijan hommia sekä muita vanhemmille kuuluvia tehtäviä. Nykyään olen ringettepuolella C-tyttöjen joukkueenjohtajana. Kokemusta on myös lajin apuvalmentajana, hän kertoo.

Jäähalliympäristö ja asiakaspalvelu ovat Korsille muutenkin tuttuja elementtejä.

- Kahdeksan vuotta meni Lukko Oy:n puolella, mm. Kivikylä Areenan kioskivastaavana ja tarjoilijana. Lisäksi töitä tehtiin erilaisten tapahtumien kuten pikkujoulujen ja konserttien järjestelyissä.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen

Tuki-Areenan uudistunut Junnu-Lämäri -kioski avaa luukkunsa pääsääntöisesti arkisin klo 16 ja viikonloppuisin sen mukaan kun pelejä ja harjoituksia on. Tavoitteena on, että pelaajia saataisiin myös avuksi tiskin taakse.

- Uskon kyllä että halukkaita kioskimyyjiä löytyy, jos vaan aikataulut saadaan sopimaan. Olkaa nuoret rohkeasti yhteydessä minuun, jos oman taskurahan tienaamisesta kiinnostunut olet, Korsi vinkkaa.

Asiakkaita kiinnostaa tietenkin kioskin valikoima. Onko tulossa uusia tuotteita ja elintarvikkeita, joita Tuki-Areenalta ei ole aiemmin voinut ostaa?

- Kioskiin juomia ja urheilupatukoita toimittaa tästä lähtien Olvi aiemman Hartwallin sijaan. Uutena lisäpalveluna hallin aulaan tulee juoma-automaatti.

- Viime keväänä markkinointiyhteistyönä lanseerattu Toke-pizza löytyy jatkossa myös Junnu-Lämärin listalta. Ja herkällä korvalla otan toki vastaan toiveita, joiden pohjalta valikoimia edelleen täydennetään, Pia Korsi lupaa.

Lisätiedot ja tiedustelut: jojo.lukkoringetteC@juniorilukko.fi


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat