Toke - Rauman pizzatarjontaan uusi ja ainutlaatuinen herkku
18.4.2019 11:37 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ostamalla Toke-pizzan tuet samalla Lukon junioritoimintaa

Jari ”Toke” Torkki, armoitettu ja maailmankuulu maalintekijä Raumalta. Pitkäaikaisen joukkuekaverin Erik Hämäläisen sanoin kaveri, jolla oli yksi kikka ja kaikki meni siihen samaan.

Torkin Lukossa käyttämä pelinumero 13 on jäädytetty ja paita vedetty Kivikylän Areenan kattoon. Jatkossa Token aitoja pelipaitoja voi nähdä myös Rauman ensimmäisessä ja kuuluisimmassa kebabpizzeriassa, Deniss Kebab & Pizzassa.

Juniorilukko ja Deniss Kebab & Pizza ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Rauman pizzataivaalle tulee 13. toukokuuta alkaen uusi ja ainutlaatuinen kiintotähti, jokaisen kiekkoa seuraavan ja maalinälkäisen suosikkipizza, Toke.

Pizzat ja pizzeriat ovat juuri nyt kuuma puheenaihe Raumalla. Paikallislehti Länsi-Suomi uutisoi hiljattain pizzerioiden suuresta määrästä Raumalla. Talousalueen ylivoimaisesti suosituin urheilubrändi halusi tuoda oman tarinalla maustetun vaihtoehtonsa peliin.

Ensimmäisen Toke-pizzan leipoi ja paistoi legenda itse Deniss Kebab & Pizzan omistajan, Mehmet Cetinin ohjeilla. Metsästystä harrastava Torkki halusi saada täytteeksi jotain ainutlaatuista ja luomua suoraan Suomen puhtaasta luonnosta. Saatavuuden ehdoilla aidossa Toke-pizzassa on täytteinä peuran jauhelihaa, kananmunaa, katkarapuja ja salamia. Mikäli peuraa ei ole saatavilla korvataan se Token toisella suosikkitäytteellä, tonnikalalla, jota hän pilke silmäkulmassa vertasi peliuransa aikaiseen rakkaaseen kiistakumppaniin, Ässien Jari Korpisaloon. Molemmat Token sanoin niljakkaita kavereita.


- Lasten ja nuorten liikuntaharrastustoiminnan tukeminen on meille tärkeä asia. Kaikki kebabpizzeriassamme asioivat lapset saavat meiltä aina pienen yllätyksen mukaansa, Cetin kertoo.

- Yhteistyöajatus oli suorastaan erinomainen ja Toke tervetullut uutuus valikoimaamme. Peuran jauhelihatäyte oli Torkilta hieno idea. Lähes 30-vuoden pizzamyyntikokemuksella ja tietämyksellä Rauman Deniss Kebab & Pizza on yksi harvoista paikoista koko maassa, josta näin erikoista herkkua tulee saatavuuden ehdoilla saamaan, Cetin taustoittaa.

Toke-pizzan hinta on hänen käyttämänsä pelinumeron mukaisesti 13 euroa ja jokaisesta myydystä Toke-pizzasta ohjataan kolme euroa lyhentämättömänä Lukon junioritoiminnan hyväksi.

Maukkaan pizzan lisäksi ostaja saa itselleen NHL:ssäkin pelanneen Token nimmarilla varustetun ja esimerkiksi kypärään sopivan Lukko-tarran.

- Mikä hienointa, sopimus Deniss Kebab & Pizzerian kanssa mahdollistaa senkin, että ensi kauden alusta alkaen Token nimikkopizza on tilattavissa suoraan harjoitusjäähalliin, jonka yhtä pizzanmuotoista B-pistettä koristaa jatkossa Deniss Kebab & Pizzan Toke-pizzan mainos, Juniorilukon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikko hehkuttaa yhteistyöstä iloiten.

- Ja juuri sinne tilattuna vieläpä ilman kuljetuksesta koituvia lisäkustannuksia! Mikäs sen maukkaampaa, kun jatkossa voi seurata Lukko-juniorien ja Kettu-liigan pelejä samalla höyryävästä Toke-pizzasta nauttien.

Jari ”Toke” Torkin ura:

Jari Torkki debytoi miesten sarjassa kaudella 1981–1982 Rauman Lukon paidassa SM-liigassa. Chicago Blackhawks varasi hänet NHL:ään 1983 varaustilaisuuden kuudennella kierroksella numerolla 115. Torkki pelasi Lukossa vuoteen 1988 asti. Torkki pelasi 1987 MM-kilpailuissa ja 1988 olympialaisissa, mistä saavutuksena oli olympiahopea.

Syksyllä 1988 Torkki siirtyi Pohjois-Amerikkaan pelaten NHL:ssä Chicago Blackhawksissa sekä IHL:ssä Saginaw Hawksissa. Kauden 1989-1990 hän pelasi IHL-joukkue Indianapolis Icessa. Syksyllä 1990 Torkki palasi Lukkoon, jossa pelasi aina vuoteen 1996 saakka. SM-Liigassa Torkki on edustanut ainoastaan kasvattiseuraansa Lukkoa. Vuonna 1996 hän siirtyi pelaamaan Saksaan, jossa pelasi kaksi kautta. Tämän jälkeen Torkki pelasi Italiassa kauteen 2001–2002 saakka. Saman kauden aikana hän siirtyi vielä Britanniaan, lopettaen uransa keväällä 2002.

Uransa aikana Torkki teki SM-liigan runkosarjassa 453 ottelussa 210 maalia ja 215 syöttöä eli yhteensä kunnioitettavat 425 tehopistettä. Pudotuspeleissä tehot olivat 39 ottelussa 11 maalia ja 5 syöttöä eli yhteensä 16 tehopistettä. Marraskuussa 2011 Lukko jäädytti Torkin käyttämän pelinumeron 13. Hänen palkintokaapistaan löytyvät olympiahopea, yksi SM-hopea ja kaksi pronssimitalia.

Mehmet Cetin, Mikko Aikko ja Jari Torkki

Deniss löytyy Raumalla tutulta paikalta osoitteessa Valtakatu 10. Puhelin: (02) 823 5770


Yhdesta pizzasta menee 3 € Lukon juniortoiminnalle

Toke-pizzan voi tilata Rauman harjoitusjäähallille ilman toimituskuluja!

   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat