Rauman Lukko ry:n kauden 2018-2019 palkinnot
16.4.2019 15:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kauden päättäjäisiä vietettiin 16.4. Kivikylän Areenalla

Rauman Lukko ry:n kausi 2018-2019 huipentui perinteiseen päättäjäis- ja palkintojenjakotilaisuuteen Kivikylän Areenan ylätorilla tiistaina 16.4. Juhlassa jaettiin tunnustuksia kaudena aikana ansioituneille jääkiekko- ja ringettepelaajille ja toimihenkilöille.

Joukkueiden ikäkausikohtaiset palkinnot löytyvät täältä.

Seuran erikoispalkinnot (kiertopalkinnot) löytyvät täältä.

Lisäksi nuorimmissa ikäluokissa joukkueiden maalipyssyt saavat Maalikauppa V&O:n lahjakortit.

===================

Päättäjäistilaisuudessa Lukon juniorit saivat myös merkittävän lahjoituksen, kun raumalainen keräilykorttiharrastaja Teemu Laitinen luovutti seuralle mittavan kokokoelman NHL-pelaajakortteja, peräti 500 pussillista.

Lahjoituksellaan Laitinen haluaa kannustaa nuoria tutustumaan hienoon keräilyharrastukseen, joka on erinomainen vaihtoehto sosiaaliseen kanssakäymiseen verkkopelien ja kännyköiden aikakautena.

- Korttien vaihdon ohessa on mukava jutustella paljon muustakin. Korttikeräilyharrastus tarjoaa hienon keinon tutustua omiin idoleihinsa tarkemmin. Lukko ry:n puolesta esitän isot kiitokset lahjoittajalle tästä hienosta eleestä, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikko sanoo.


Keräilykortit kiinnostivat junnuja


Ylätorilla oli tiivis tunnelmaKirkkoherra Raimo Vuoriston lahjoittaman Hengenluoja-palkinnon sai tänä vuonna puolustaja Aleksi Kenttämaa Lukon A-nuorista.

(Kuvat: Pia Erake)


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat