Juniorilukon maalit tekee Maalikauppa V&O
14.1.2019 17:16 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tervetuloa osoitteeseen Kairakatu 1

Rauman Lukko ry ja Maalikauppa V&O ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen, joka näkyy jokaisessa Rauman kolmessa jäähallissa ja koskettaa koko sinikeltaista yhteisöä.

Jatkossa niin jääkiekko-, kuin ringettejuniorijoukkueetkin saavat sitä enemmän tukea omalle joukkueelleen mitä enemmän ostoja Maalikauppa V&O:hon onnistuvat ohjaamaan. Yhteistyön johdosta kaikkien Rauman jäähallien maalien maalirautoja komistaa jatkossa Maalikauppa V&O:n mainokset, pois lukien liigakäytössä olevat maalit.

- Yhteistyösopimus tarjoaa hienon ja helpon tavan kartuttaa jokaisen Lukon juniorijoukkueen omaa kassaa. Omien maalitarpeiden lisäksi kannattaa myös vinkata omalle lähipiirille - isovanhemmille, kummeille ja sukulaisille ohjaamaan maalikauppaostoksensa jatkossa Maalikauppa V&O:hon, joka maksaa tukea jokaiselle meidän joukkueelle, kun vaan muistaa mainita kassalla mitä Lukon kiekko- tai ringettejoukkuetta haluaa ostoksillaan tukea, ohjeistaa Lukko ry:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikko yhteistyösopimuksesta iloiten.

Yrityksen omistajakaksikko Olli Vene ja Vesa Lainio ovat innoissaan alkavasta yhteistyöstä.

- Lukko merkitsee meille molemmille todella paljon ja Lukon junioritoiminnan tukeminen on meille sydämen asia, toteavat Olli ja Vesa hymyssä suin kaupungin pienintä ja juuri tarroitettua harjoitusmaalia ihaillen.

- Toivotamme kaikki Juniorilukon toiminnassa mukana olevat ja sitä läheltä seuraavat tervetulleeksi meille maaleja tekemään ja ostamaan, vinkkaa Olli Vene.

Maalikauppa V&O palkitsee jatkossa myös Kauden Maalipyssyt F- ja E-ikäluokissa, jääkiekko- sekä ringettejoukkueista, erityislasten Special Hockey -joukkuetta unohtamatta.

Maalikauppa V&O:n kotoisa myymälä Kairakatu 1:ssä tarjoaa kaiken sen mitä remontointi- ja sisustustöissä tarvitsee. Laadukas ja kattava tuotevalikoima sekä asiantunteva henkilöstö takaa, että löydät juuri sinun silmääsi miellyttävät ratkaisut.

Nimestään huolimatta Maalikauppa V&O:lta löytyy myös muutakin kuin vain maalia. Myymälässä on kattava valikoima tapetteja, listoja, erilaisia lattiapäällysteitä, henkilökohtaista palvelua ja paljon, paljon muuta.

Aukioloajat:
Ma-Pe 8-17.30
La 9-14

Tervetuloa laajan valikoiman valtakuntaan, toivottaa Maalikauppa V&O:n väki!   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat