Lukko Akatemia mukana Rauman lukiomessuilla 6.-8.11.2018
2.11.2018 15:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Akatemiapelaajia myös mukana messuilla

(Päivitetty 9.11.)

Lukiomessut on Rauman Lyseon lukion oma, vuosittainen opiskelijoiden rekrytointitapahtuma. Kolmen päivän aikana lukiossa vierailee lähes kaikki Rauman ja raumanseudun yläkoulujen 9. luokalaiset. Tapahtuma järjestettiin tänä syksynä 6.-8.11. lukion uudessa monitoimisalissa Otan urheilualueen tuntumassa.

Rauman Lukolla on perinteisesti ollut messuilla oma osasto, eli standi jossa esitellään Lukko Akatemian toimintaan. Akatemia on kehitysväylä, jonka tehtävänä on tarjota lahjakkaille junioreille mahdollisuus kehittyä huippupelaajaksi yksilöllistä valmennusta lisäämällä opiskelua unohtamatta. Tärkeä osa Akatemian toimintaa on se, että mukana olevat nuoret pelaajat suorittavat toisen asteen tutkinnon joko ammatillisella puolella tai lukiossa.

Lukiomessuilla paikalla oli myös akatemiapelaajia pelipaidat päällä ja vastamassa koululaisten kysymyksiin. Avajaispäivänä osastolla päivystivät Rasmus Elo (kuvassa vasemmalla) ja Oskari Seppälä. Vierailijat saivat samalla osallistua Lukon osastolla myös mm. liigapelien vapaalippujen arvontaan.

Lisätietoja antaa Lukko Akatemian rehtori Martti O. Virtanen:

martti.o.virtanen(a)gmail.com

p: 0400 911 311

Lukko Akatemian esittely kokonaisuudessaan löytyy täältä.   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat