Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 kiekkokouluihin ja harrasteryhmiin on alkanut!
SeuraJulkaistu: 12.06.2024 13.20

Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 kiekkokouluihin ja harrasteryhmiin on alkanut!

Tuttuun ja perinteiseen Lukon Leijona-kiekkokouluun (LKK) pääsee tällä kaudella mukaan 2017-2019 syntyneet lapset. LKK:n ohella 2017-2018 syntyneet voivat ilmoittautua myös OP Länsi-Suomen Kettu-liigaan.

Tyttöjen jääpelitoiminnassa tutustutaan erilaisten leikkien, kisailujen ja pelien kautta jääkiekon ja ringeten alkeisiin. Tyttöjen jääpelit on tarkoitettu 2018-2019 syntyneille.

Erityislapsille ja -nuorille suunnattu Special Hockey, sekä jääkiekon vapaamuotoisemmasta harrastamisesta kiinnostuneille tarkoitettu Easy Hockey U13 & U17 jatkuvat tälläkin kaudella.

Perheen pienimmät voivat tulla mukaan Rauman Taitoluistelijat ry:n ja kanssa yhteistyössä toteutettavaan 2-6-vuotiaiden LähiTapiola luistelukouluun.

Yli 18-vuotiaille tarjolla on viime kaudella aloitettu Aikuisten harrastelätkä, sekä nyt uutuutena myös täysi-ikäisille suunnattu Aikuisten kiekkokoulu. Ikämieskiekon perinteitä vaaliva Kongot on sekin jatkossa osa Lukko ry:n toimintaa!

LKK, Kettu-Liiga, Tyttöjääpelit ja Special Hockey ovat osallistujille edelleeen maksuttomia, sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla, seisomakausikortin Liiga-Lukon runkosarjan kotiotteluihin, sekä paidan kauden ajaksi lainaan. Maksuttomuuden mahdollistavat Lukko-säätiö ja Raumalaiskiekkoilun Tuki ry.

Ilmoittautumisten yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätköksen mukainen seurajäsenmaksu, sekä lajiliiton edellyttämä rekisterteröintimaksu. Tarkempi erittely näistä löytyy kunkin ryhmän ilmoittautumislomakkeista.

Tervetuloa mukaan sinikeltaiseen Lukko-perheeseen!