Leijona-kiekkokoulu ja OP Länsi-Suomen Kettu-liiga 2024-2025
Leijona-KiekkokouluJulkaistu: 31.05.2024 08.00

Leijona-kiekkokoulu ja OP Länsi-Suomen Kettu-liiga 2024-2025


Rauman Lukon kauden 2024-2025 Leijona-kiekkokoulu alkaa su 25.8. ja OP Länsi-Suomen Kettu-liiga la 7.9. Leijona-kiekkokoulu (LKK) on tytöille ja pojille tarkoitettu kiekkokoulu, jonne ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Mukaan voivat tulla 2017–2019 syntyneet lapset. Uudet harrastuksesta kiinnostuneet 2016-syntyneet tai vanhemmat lapset voivat tulla kokeilemaan ja tutustumaan Leijona-kiekkokouluun, olkaa rohkeasti yhteydessä. Leijona-kiekkokoulun ilmoittautuminen on auki läpi kauden.

Ohjaajat ovat pääsääntöisesti lasten vanhempia ja heidät koulutetaan Lukon puolesta LKK-ohjaajaksi. Tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat ensimmäisillä kerroilla sekä sovittaessa myöhemminkin. Toiminta on osallistujille maksutonta sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla. Maksuttomuuden mahdollistavat Raumalaiskiekkoilun Tuki ry, sekä Lukko-Säätiö. Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan vastuuohjaajana toimii Severi Koskinen.

Leijona-kiekkokoululaisilla on harjoituksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-Areenalla. LKK1 & LKK2 eli 2019- ja 2018-syntyneet harjoittelevat klo 16:00-17:00 sekä LKK3 eli 2017-syntyneet harjoittelee samoina päivinä klo. 17:00-18:00.

Lauantaisin OP Länsi-Suomen Kettu-liigan tapahtumiin voivat osallistua siihen ilmoittautuneet LKK2 & LKK3 pelaajat (2018- & 2017-syntyneet). Otteluohjelma ja joukkuejaot julkaistaan myöhemmin. Kettu-liigalaisille järjestetään Joulu- ja Kevätturnaus kruunaamaan kauden puolivälin ja päätöksen.

LKK1 & LKK2 tai ensimmäisillä tutustumiskerroilla ei tarvita kaikkia varusteita. Ristikollinen kypärä, luistimet, hanskat, maila, polvisuojat ja kaulasuoja tulee olla jo ensimmäisellä kerralla, sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen kasvamisen myötä. Lukolla on mahdollisuus lainata joitain edellä mainituista varusteista kokeilun ajaksi, ole rohkeasti yhteydessä! Jos harrastus tuntuu mukavalta ja sitä aiotaan jatkaa, suosittelemme kaikkia varusteita jo turvallisuuden takia. Kettu-liigan peleissä ja LKK3:lla tulee olla täysi jääkiekkovarustus.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE LÖYTYY TÄÄLTÄ!

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen 10 € pelaajajäsenmaksu, sekä lisäksi Jääkiekkoliiton edellyttämä 6,75 € Kiekkokoulurekisteröinti. Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Maksuttomuuden mahdollistaa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry sekä Lukko-Säätiö.

Laitamme vielä tulemaan yhteisen infopaketin osallistujien huoltajille lähempänä aloitusta.

Lisätiedot:

Severi Koskinen, 040 764 7372

severi.koskinen(a)juniorilukko.fi

(Otsikkokuva: Sami Kivistö)