Ilmoittautuminen Easy Hockeyn U17 kevätkaudelle on nyt auki!
Easy Hockey U17Julkaistu: 28.11.2023 11.14

Ilmoittautuminen Easy Hockeyn U17 kevätkaudelle on nyt auki!

MITÄ?

Easy Hockey on matalan kynnyksen harrastetoimintaa, jossa jääkiekkoa harrastetaan rennolla meiningillä.😊 Toiminta on suunnattu kaikille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa taikka mahdollisuuksia osallistua montaa kertaa viikossa harjoituksiin. Harjoituksissa on rento meininki ja osallistujien toive pelaaminen on usein harjoitusten keskiössä. Tällä kaudella Lukolla on kaksi Easy Hockey joukkuetta: U13 sekä U17 -joukkueet.

Varusteiksi riittää ristikollinen kypärä, kaulasuoja, luistimet sekä maila. Suosittelemme kuitenkin täyttä varustusta. Pyrimme auttamaan myös muiden varusteiden hankkimisessa, mikäli tarvetta ilmenee. Lukon varustevarastolta saa ostettua hyvin edullisesti käytettyjä varusteita Simo Rintanen (0400823024). Seuralla on tarjota pelaajille myös pienempiä lainavarusteita, joita voit kysellä Iiro Junnilalta (iiro.junnila@juniorilukko.fi).

Lähialueen muita Easy Hockey -joukkueita vastaan pelataan kauden aikana otteluita. Easy Hockeyn toimintaa on tukemassa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry sekä Lukko Säätiö.

KENELLE?

Toiminta on suunnattu KAIKILLE jääkiekosta kiinnostuneille (2011-2015) syntyneille pelureille. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita ja toimintaan saa tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa!

MILLOIN?

Easy Hockey U17 vakiovuoro lauantaisin klo 11:00-12:00
Vuoromuutokset sekä mahdolliset pelitällit tulevat aina JOPOX:iin nähtäville.

HINTA?

Jääkiekkoliiton pakollinen harrasterekisteröintimaksu 25€ (sisältää vakuutuksen) + seuran jäsenmaksu 10€. Yhteensä 35 euroa. Easy Hockey- toimintaan osallistuvat pelaajat saavat myös lisenssikortin jolla pääsee seuraamaan Rauman Lukon liigajoukkueen kotiotteluita kaudella 2023-2024. Mikäli olit toiminnassa mukana jo syyskaudella sinun ei tarvitse maksaa rekisteröintiä eikä jäsenmaksua uudelleen.

Koko kevätkauden hinta 39€/pelaaja (12 harjoituskertaa + mahdolliset pelit). Mahdollisuus myös kertamaksukäytäntöön 5€/kerta. Kevätkauden maksu sisältää jäävuorot, harjoituspaidan, pelipaidan sekä valmennuksen. Toimintaan saa aina tulla tutustumaan ilmaiseksi! ☺️

TÄSTÄ LINKISTÄ ILMOITTAUTUMAAN MUKAAN TOIMINTAAN

Lisätiedot:

Harrastevastaava: iiro.junnila@juniorilukko.fi, 044 357 6903