Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 harrasteryhmiin on avattu!
SeuraJulkaistu: 03.08.2023 14.00

Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 harrasteryhmiin on avattu!

Rauman Lukon kiekkokouluihin ja harrasteryhmiin ilmoittautuminen kaudella 2023-2024 on avattu.

Tuttuun ja perinteiseen Leijona-kiekkokouluun (LKK) pääsee tällä kaudella mukaan 2016-2018 syntyneet lapset. LKK:n ohella 2016-2017 voivat ilmoittautua myös OP Länsi-Suomen Kettu-liigaan.

Kolme vuotta sitten aloitettu Tyttöjen jääpelitoiminta yhdistää aiemmin erillään toimineet jääkiekko- ja ringettekoulun. Tapahtumissa tutustutaan pelien, leikkien ja kisailujen kautta molempiin lajeihin. Tyttöjen jääpelit on tarkoitettu 2016-2018 syntyneille tytöille.

Erityislapsille ja -nuorille suunnattu Special Hockey, sekä jääkiekon vapaamuotoisemmasta harrastamisesta kiinnostuneille tarkoitettu Easy Hockey jatkuvat tälläkin kaudella. Uutuutena on nyt kaksi ikäryhmää aiemman yhden peliryhmän sijasta: Easy Hockey U13 ja Easy Hockey U17.

Lisäksi Lukon harrastevalikoimaan tulee aivan uusina toimintamuotoina Aikuisten harrastekiekko eli höntsälätkä, sekä Rauman Taitoluistelijat ry:n kanssa yhteistyössä toteutettava 2-6-vuotiaiden LähiTapiolan luistelukoulu.

LKK, Kettu-Liiga, Tyttöjääpelit ja Special Hockey ovat osallistujille edelleen maksuttomia, sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla, seisomakausikortin Liiga-Lukon runkosarjan kotiotteluihin, sekä paidan kauden ajaksi lainaan.

Maksuttomuuden mahdollistaa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry sekä Lukko-Säätiö.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen alle 18-vuotiaan pelaajan seurajäsenmaksu 10 €. Samassa yhteydessä veloitetaan lajiliiton edellyttämä rekisteröintimaksu (pelipassi, sisältää vakuutuksen). Sen hinta on LKK:n ja Tyttöjääpelien osalta 7 €. Special Hockeyn ja Easy Hockeyn osalta 25 €. Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Easy Hockeyn syyskauden toimintamaksu on 39 € osallistujalta, tai 5 € / kerta (jäävuoroja on 12 + pelit). Mahdollisuus myös lunastaa erikoishintainen seisomakausikortti Liiga-joukkueen peleihin. Kevätkaudelle ilmoittautuminen avataan marras-joulukuun taitteessa. Hinta on sama kuin syyskaudella.

Aikuisten harrastekiekkossa syyskauden hinta on 59 €, sisältäen yli 18-vuotiaiden seurajäsenmaksun 30 €. Mikäli olet jo mukana Lukko ry:ssä toimihenkilön roolissa, ja tehnyt asiaan kuuluvan ilmoittautumisen kaudelle 2023-2024, pääset mukaan harrastelätkään pelkällä syyskauden toimintamaksun hinnalla 29 €. Kevätkaudelle ilmoittautuminen avataan marras-joulukuun taitteessa ja toimintamaksun hinnaksi tulee 39 €. Aikuisten tulee hankkia vakuutuksensa itse..

Jääurheilu sen eri muodoissaan voi olla parhaimmillaan koko perheen yhteinen juttu. Kannustammekin lasten vanhempia lähtemään mukaan myös ohjaajatoimintaan ja viettämään aikaa mukavan liikuntaharrastuksen parissa!

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET ERI RYHMIIN LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ

(Kuva: Sami Kivistö)