Tule mukaan Easy Hockey U17 -toimintaan!
Easy Hockey U17Julkaistu: 31.07.2023 20.00

Tule mukaan Easy Hockey U17 -toimintaan!

MITÄ?

Easy Hockey on matalan kynnyksen harrastetoimintaa, jossa jääkiekkoa harrastetaan rennolla meiningillä. 😊 Toiminta on suunnattu kaikille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa taikka mahdollisuuksia osallistua montaa kertaa viikossa harjoituksiin. Harjoituksissa on rento meininki ja osallistujien toive pelaaminen on usein harjoitusten keskiössä. Tälle kaudelle pyritään saamaan kaksi Easy Hockey joukkuetta pystyyn: U17 sekä U13 joukkueet.

Varusteiksi riittää ristikollinen kypärä, kaulasuoja, luistimet sekä maila. Suosittelemme kuitenkin täyttä varustusta. Pyrimme auttamaan myös muiden varusteiden hankkimisessa, mikäli tarvetta ilmenee. Lukon varustevarastolta saa ostettua hyvin edullisesti käytettyjä varusteita Simo Rintanen (0400823024). Seuralla on tarjota pelaajille myös pienempiä lainavarusteita, joita voit kysellä Iiro Junnilalta (iiro.junnila@juniorilukko.fi).

Lähialueen muita Easy Hockey joukkueita vastaan pyritään kauden aikana pelaamaan myös muutamia otteluita. Easy Hockeyn toimintaa on tukemassa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry sekä Lukko Säätiö.

KENELLE?

Toiminta on suunnattu KAIKILLE jääkiekosta kiinnostuneille (2007-2010) syntyneille pelureille. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita ja toimintaan saa tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa!

MILLOIN?
Easy Hockey U17 Lauantaisin klo 11:00-12:00
HUOM! La 18.11 pelitällit Ässien Easy Hockey (u17) kanssa

HINTA?


Jääkiekkoliiton pakollinen harrasterekisteröintimaksu 25€ (sisältää vakuutuksen) + seuran jäsenmaksu 10€. Yhteensä 35 euroa. Easy Hockey- toimintaan osallistuvat pelaajat saavat myös lisenssikortin jolla pääsee seuraamaan Rauman Lukon liigajoukkueen kotiotteluita kaudella 2023-2024.

Koko syyskauden hinta 39€/pelaaja (12 harjoituskertaa+mahdolliset pelit). Mahdollisuus myös kertamaksukäytäntöön 5€/kerta. Syyskauden maksu sisältää jäävuorot sekä valmennuksen sekä harjoituspaidan lainaan. Kaksi ensimmäistä tutustumiskertaa ovat kaikille ilmaisia!

Kevätkauden hinta 39€/pelaaja ja ilmottautuminen kevätkaudelle aukeaa joulukuussa.

TÄSSÄ LINKKI ILMIOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Lisätiedot:

Harrastevastaava: iiro.junnila@juniorilukko.fi, 044 357 6903