Lukko ry:n kevätkokouksen kuulumisia
SeuraJulkaistu: 28.03.2023 19.15

Lukko ry:n kevätkokouksen kuulumisia

Rauman Lukko ry:n kevätkokous pidettiin maanantaina 27.3.2023 Kivikylän Areenalla Juniori-Lukon valmentajien neuvottelutiloissa. Kokouksessa hyväksyttiin kauden 2023-2024 budjetti, toimintasuunnitelma ja valittiin seuran hallitus tulevalle kaudelle.

Lukko ry:n puheenjohtajana jatkaa Sami Junnila (kuvassa vasemmalla). Hän on toiminut tässä tehtävässä keväästä 2020 alkaen. Myös hallitus jatkaa nykyisellä kokoonpanolla tulevaan kauteen.

Rauman Lukko ry:n hallitus kaudelle 2023-2024:

  • Sami Junnila (pj.)
  • Mikko Honkaheimo (vara-pj.)
  • Päivi Kilponen (sihteeri)
  • Lauri Tuomola
  • Mikko Ahtola
  • Juha Laivonen
  • Jouni Laaksonen

Puheenjohtaja summasi kokouksen antia ja päivitti hieman seuran ajankohtaisia kuulumisia.

- Kiitän ensinnäkin omasta ja hallituksen puolesta koko seurayhteisöämme, sen työntekijöitä, jäsenistöä, vanhempia ja yhteistyökumppaneita meneillään olevasta kaudesta. Se on sujunut hyvin, vaikka viimeinen vuosi on ollut moneltakin osin varsin haasteellinen mm. yleisen kustannustason kohoamisen johdosta.

Organisaation sisällä Lukko on kuitenkin onnistunut reagoimaan kohtuullisen hyvin toimintaympäristön muutoksiin.

- Haluankin tässä kohtaa lausua erityiskiitokseni Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:lle, Lukko-säätiölle, sekä yhteistyökumppaneillemme merkittävästä taloudellisesta tuesta, jonka avulla olemme pystyneet pitämään hintojen nousut maltillisena. Lukko-perheen taloudellinen tuki kattaa lähes 60% seuramme kustannuksista, Junnila kertoo.

Hänen mukaansa tarkempien yhteenvetojen ja analyysien aika tulee myöhemmin keväällä, sillä kausi on vielä monen Lukko ry:n joukkueen osalta kesken ja seurassa eletään hyvin mielenkiintoisia hetkiä.

- Huhtikuussa teemme taas perinteisen jäsenkyselyn pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille. Toivottavasti mahdollisimman moni ehtii vastata seurakyselyymme, Junnila vinkkaa.

- Kiitokset vielä luottamuksesta, ja kannustetaan Lukko-joukkueet kohti menestystä kauden viimeisimmissä peleissä!