Ilmoittautuminen kauden 2022-2023 harrasteryhmiin on avattu!
SeuraJulkaistu: 01.08.2022 16.00

Ilmoittautuminen kauden 2022-2023 harrasteryhmiin on avattu!

Rauman Lukon kiekkokouluihin ja muihin harrasteryhmiin ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 on avattu. Toimintaan ovat tervetulleita lapset 5-vuotiaasta alkaen.

Tällä kaudella Leijona-kiekkokoulun nuorimpana ikäluokkana aloittaa 2017 syntyneet. 2016-2015 syntyneet lapset voivat osallistua LKK:n lisäksi myös OP Länsi-Suomen Kettu-liigaan.

Kaksi vuotta sitten aloitettu tyttöjääpelitoiminta yhdistää aiemmin erillään toimineet jääkiekko- ja ringettekoulun. Tapahtumissa tutustutaan pelien, leikkien ja kisailujen kautta molempiin lajeihin. Tyttöjääpeliryhmä on tarkoitettu 2015-2017 syntyneille tytöille.

Erityislapsille ja -nuorille suunnattu Special Hockey -toiminta, sekä n. 10-15 -vuotiaille jääkiekon vapaamuotoisemmasta harrastamisesta kiinnostuneille tarkoitettu Easy Hockey jatkuvat viime kauden tapaan ja mukaan toivotaan paljon uusia kiekkoilijoita!

Toiminta on osallistujille maksutonta (pl. Easy Hockey) sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla, seisomakausikortin Liiga-Lukon runkosarjan kotiotteluihin, sekä paidan kauden ajaksi lainaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan Rauman Lukko ry:n vuosikokouksen päätöksen mukainen alle 18-vuotiaan pelaajan seurajäsenmaksu 10 €. Samassa yhteydessä veloitetaan lajiliiton edellyttämä rekisteröintimaksu (pelipassi), jonka hinta on LKK:n ja Tyttöjääpelien osalta 3 €. Special Hockeyn ja Easy Hockeyn osalta hinta on 2 €.

Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Juniorilukon jääurheilutoimintaan osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen jääurheiluharrastuksen kattava vakuutus.

Toivomme myös vanhempia mukaan ohjaajatoimintaan ja viettämään samalla yhteistä aikaa lapsen kanssa mukavan liikuntaharrastuksen parissa.

Ilmoittautumislomakkeet eri ryhmiin löytyvät täältä

(Kuva: Sami Kivistö)