CAP-Autokoulu Rauma ja Juniorilukko aloittavat yhteistyön
SeuraJulkaistu: 15.12.2021 10.00

CAP-Autokoulu Rauma ja Juniorilukko aloittavat yhteistyön

CAP-autokouluketjuun kuuluva Sandholmin autokoulu ja Lukko ry ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö takaa lukkolaisille nykyaikaisen sekä tehokkaan oppimisympäristön lisäksi kilpailukykyiset hinnat.

- Seurassamme on iso määrä ajokortti-ikää lähestyviä ja tätä palvelua tarvitsevia perheitä. Yhteistyön ansiosta saamme Lukolle oman hinnaston sekä lisäksi jokaisesta uudesta CAP-Autokoulun oppilaasta mukavan 25 euron bonuksen, jonka asiakas saa itse päättää mille Lukko ry:n joukkueelle sen haluaa antaa, sanoo seurapäällikkö Mikko Aikko sopimuksesta iloiten.

- Rauman suosituin ja nykyaikaisin autokoulu kuuluu Suomen suurimpaan CAP-Autokouluketjuun ja täten voimme ylpeinä tarjota asiakkaillemme mm. etäteoria – ja simulaattoriopetuksen. Opettajamme ovat rentoja ja opetus laadukasta jo vuosikymmenten kokemuksella, kertoo CAP-Autokoulun aluepäällikkö Heli Virta.

- Ajokortti on yksi tärkeimmistä asioista, joka kulkee mukana loppuelämän. Meiltä saa parhaat mahdolliset eväät turvalliseen ajamiseen - tämä on meille kunnia-asia, päättää Virta.

Otsikkokuvassa vasemmalla CAP-Autokoulun liikenneopettaja Kasper Karta ja Lukon U16 SM-joukkueessa pelaava Arttu Välilä.

ALKAVAT KURSSIT

Kurssit alkaa joka päivä! Ilmoittaudu netissä sivustolla CAP RAUMA tai laittamalla sähköpostia, soittamalla tai tulemalla toimistolle.

We also have courses on english, don´t hesitate to ask for more information! Tervetuloa – welcome!

SANDHOLMIN AUTOKOULU OY

Valtakatu 4
26100 Rauma

Toimistomme on avoinna
Maanantaisin ja torstaisin klo 13.00 - 17.00
Puhelin 044 772 0116