Antti Saarisesta Juniorilukon uusi seurapäällikkö
SeuraJulkaistu: 08.12.2021 19.00

Antti Saarisesta Juniorilukon uusi seurapäällikkö

Taitovalmentaja Antti Saarinen, 35, on valittu Rauman Lukko ry:n uudeksi seurapäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 22. joulukuuta nykyisen seurapäällikön, Mikko Aikon, siirryttyä Suomen Salibandyliiton F-liigan myynti- ja kehitysjohtajaksi.

Saarisen pitkä ura Lukossa alkoi jo 1990-luvun korttelikiekosta ja jatkui pelaajan roolissa aina B-junioreihin asti. Tämän jälkeen hän on toiminut Lukossa yhtäjaksoisesti noin 16 vuoden ajan erilaisissa valmennustehtävissä ja valmentajien mentorina. Hän toimii nykyisessä tehtävässään taitovalmentajana, U15 ikäkausivastaavana sekä EjL-, PaRa-, Läki- ja LLuja -sateenvarjoseurayhteistyövastaavana kunnes uusi taitovalmentaja on hänen tilalleen valittu.

- Omat fiilikset ovat innostuneet! Urheilupuoli on tullut tutuksi vuosien saatossa ja myös verkostot Jääkiekkoliiton suuntaan sekä moneen seuraan ovat jo olemassa. Lähden jatkamaan hyvässä vauhdissa olevaa seuran kehitystyötä hallinnon puolella yhdessä Maija Piispan, Timo Elon ja seuramme muiden toimihenkilöiden kanssa. On ollut mahtavaa huomata, että myös seuran hallitus on täynnä oman alansa ammattilaisia ja he ovat täysillä mukana seuran kehittämisessä, kertoo Saarinen.

- Lukko on kuulunut elämääni jollain tavalla jo 7-vuotiaasta lähtien. Toivon, että jatkossakin seura antaa raumanseutulaisille lapsille ja nuorille samanlaiset eväät ja unohtumattomat kokemukset harrastuksen kautta. Lajista voi saada myös ammatin, ja aikuisena jääkiekko voi olla mukana arjessa monella tavalla, olit sitten erotuomari, valmentaja, toimihenkilö, yhteistyökumppani, harrastekiekkoilija tai intohimoinen Lukon kannattaja, Saarinen päättää.

- Antin valinta oli meille hyvä ja melko helppokin ratkaisu. Meillä on omassa organisaatiossamme motivoitunutta ja ammattitaitoista väkeä, joten on hienoa antaa uutta vastuuta omalle henkilökunnallemme. Olemme vakuuttuneita siitä, että Antti jatkaa uudessa roolissaan organisaatiomme ja toimintojemme kehittämistä. Juniorilukko on ottanut askeleita oikeaan suuntaan monella eri osa-alueella, mutta parannettavia asioita isossa seurassa löytyy aina, kommentoi ry:n puheenjohtaja Sami Junnila.

Lisätiedot:

Antti Saarinen, p. 044 765 7799.

Sami Junnila, p. 044 072 1373.