Tuki-Areenan kioskin valikoima laajenee Mäkitalon Farmin annossalaateilla
SeuraJulkaistu: 17.11.2021 08.00

Tuki-Areenan kioskin valikoima laajenee Mäkitalon Farmin annossalaateilla

Sesongin parhaista raaka-aineista käsin kootut Mäkitalon Farmin rouskuvan raikkaat annossalaatit ovat maittava ja toivottu ruokaisampi makuloikka Tuki-Areenan kioskin valikoimaan. Tuoreen yhteistyösopimuksen myötä Mäkitalon Farmin suositut salaattimakuvaihtoehdot löytyvät Junnu-Lämärin valikoimista tästä viikosta alkaen.

Tuotteiden tarina alkoi idyylisestä Euran Mannilan kylästä, jossa kuvassa oikealla esiintyvä taiturimainen salaatintekijä, farmari, viljelijä ja yrityksen toimitusjohtaja Esa Mäkitalo asustelee.

- Junioriurheilu ja sen tukeminen on minulle sydämen asia. Yhteistyösopimuksella haluamme tukea Lukon laadukasta junioritoimintaa ja samalla pystymme lisäämään tuotteidemme tunnettuutta, kertoo Mäkitalo.

- Terveelliset ja lähellä tuotetut Mäkitalon Farmin ruokaisat annossalaatit sopivat erinomaisesti jääurheilijoille ja muillekin Lähdepellon monipuolisia liikuntamahdollisuuksia hyödyntäville asiakkaillemme, kertoo yhteistyöstä iloitseva Lukon myynti- ja seurapäällikkö Mikko Aikko.

- Olemme saaneet elokuisen kioskin avaamisen jälkeen asiakkailtamme toiveita laajentaa ruokaisempien tuotteiden valikoimaa. Suosiotaan lähiaikoina voimakkaasti kasvattaneet annossalaatit ovat erinomainen lisä valikoimiimme samalla kun valmistaudumme Lähdepellon tekojään valmistumisen myötä kasvaviin asiakasmääriin, päättää Aikko.

Mäkitalon Farmilla suositaan aina kotimaista. Salaateissa käytetään ainoastaan kotimaista kananpoikaa, kinkkua tai naudanlihaa. Ihastu ja tutustu Mäkitalon Farmin rouskuvan raikkaisiin annossalaatteihin täällä.