Lukon seurahistoria esillä Tuki-Areenan uudistuneissa pukuhuoneissa
SeuraJulkaistu: 13.10.2021 15.40

Lukon seurahistoria esillä Tuki-Areenan uudistuneissa pukuhuoneissa

Rauman Lukko täyttää 8.11.2021 85 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Tuki-Areenan jokaisessa kahdeksassa pukuhuoneessa esitellään seuran hienoa historiaa eri vuosikymmeniltä.

Lisäksi yhteistyökumppanien mukaan nimetyissä kopeissa esitellään kaikki Lukon jäädyttämät pelinumerot, pelaajalegendojen kuvat sekä mieleen painuvimmat kommentit vuosien takaa. Materiaali on peräisin Lukko ry:n pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta, sanomalehti Länsi-Suomelta.

Yksi uudistuksista näkyy jo heti Tuki-Areenalle sisääntultaessa. Joukkueita ja muita jäälle meneviä palvelevan pukukoppitv:n värimaailma on vaihtunut tyylikkääseen Lukon siniseen. Tällä uudistuksella jokainen Tuki-Areenalle saapuva tietää jo heti aulassa saapuneensa Lukon halliin.

- Euroopassa, erityisesti Lontoon urheiluareenoita ja stadioneita kiertäneenä mukaan on tarttunut monenmoisia ajatuksia ja toteutusideoita. Nyt nuo ideat näkyy konkreettisesti Tuki-Areenan pukuhuoneissa, kertoo hankkeen toteutuksesta vastannut Lukko ry:n seurapäällikkö Mikko Aikko.

Toteutusten tavoitteena on herättää nykyisten ja tulevien Tuki-Areenan ja viereisen tekojään käyttäjien kiinnostus seuran historiaa kohtaan.

Suuri kiitos kaikille toteutuksen mahdollistaneille ja mukaan lähteneille yhteistyökumppaneillemme!

Pukukopit ovat nimetty yhteistyökumppaneiden mukaan