Sami Piilikangas: Hienoa oli se, että loppujen lopuksi löydettiin se maalijyvä
NaisetJulkaistu: 05.09.2021 14.13

Sami Piilikangas: Hienoa oli se, että loppujen lopuksi löydettiin se maalijyvä

Lukko kävi hakemassa lauantaina pelituntumaa Hollolassa pelatussa Pelicans-turnauksesta viikon kuluttua alkavaa Naisten Mestistä varten. Turnauksesta Lukon palkintokaappiin matkasi kolmospalkinto.

- Turnaus antoi paljon tietoa meidän tämän hetken pelillisistä vahvuuksista ja kehitettävistä asioista, totesi vastuuvalmentaja Sami Piilikangas.

Turnauksessa pelasivat Lukon lisäksi emäntäjoukkue Pelicans, Kiekko-Espoo Akatemia, HIFK Akatemia ja JYP. Lukko kärsi ensin tappiot sekä Kiekko-Espoolle, että HIFK:lle. Espoolaiset voittivat maalein 4-0 ja HIFK puolestaan 2-0, mutta myöhemmin JYP kaatui numeroin 2-1. Pronssionttelussa raumalaiset antoivat sitten kyytiä Pelicansille maalein 4-0.

- Turnaus pakotti pelaajat toimimaan hyvällä tasolla myös väsyneenä, sillä pelejä oli tiheästi. Tämä oli meille hyvä tapahtuma myös ryhmäytymisen ja yhteishengen kannalta, kommentoi Piilikangas.

Lukon kokoonpanosta lauantaina puuttui ainoastaan Emmi-Sofia Leino, joka joutui jäämään viime hetkellä pois. Maalivahdeista Saara Rintamaa pelasi kaksi ensimmäistä ja Johanna Niemi sitten ne kaksi jälkimmäistä.

- Hienoa oli se, että loppujen lopuksi löydettiin se maalijyvä ja onnistumisia tuli laajalle rintamalle. Kokeneemmat pelaajat näytti alkuun mallia ja sitten nuoriso-osasto vastasi huutoon hyvällä tekemisellä. Meillä on tulossa hyviä pelaajia tulevaisuuden vastuudenkantajiksi. Tästä on hyvä lähteä alkavaan sarjaan, kehui Piilikangas.