Kesän kiekkoleirit tulevat taas - ilmoittautuminen alkanut!
SeuraJulkaistu: 18.05.2021 00.00

Kesän kiekkoleirit tulevat taas - ilmoittautuminen alkanut!

Juniori-Lukon huippusuositut kesän kiekkoleirit järjestään tänä vuonna elokuun alussa. Leiriohjelma tulee olemaan ainutlaatuinen ja unohtumaton, sillä leirien ajan paikalla on Lukon Suomen mestaruuden merkiksi Kanada-malja, jonka kanssa osallistujat voivat valoukuvauttaa itsensä.

Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Tuki-Areenan jäähalli ja Lähdepellon urheilualue, mutta leirien päättäjäiset järjestetään mestaruuskevään kunniaksi maauimalan upeissa puitteissa uinnista, minigolfista ja kesäherkuista nauttien.

Leiritoiminta tullaan järjestämään koronatilanne huomioiden Suomen valtioneuvoston antamien päätösten ja terveysviranomaisten sekä Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistukset huomioiden.

Kesän 2021 kiekkoleireillä on paikkoja vain 8 maalivahdille + 50 kenttäpelaajalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia ripeästi.

1. LEIRI U11/U12 ikäluokille (s. 2010-2011):

VIIKKO 31 maanantai 2. – tiistai 3.8. Hinta: 120 €.

4 jäätä + oheisharjoittelu, kaksi lämmintä ateriaa per päivä, seuran ammattivalmennus ja Lukon mestaruusvuoden leirituote muistoksi jokaiselle leiriläiselle. Lisäksi maalivahdeille erillinen mv-jää molempina päivinä.

Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen ja etukäteismaksu täältä.

2. LEIRI U9/U10 ikäluokille (s. 2012-2013):

VIIKKO 31 keskiviikko 4. – torstai 5.8. Hinta: 120 €.

4 jäätä + oheisharjoittelu, kaksi lämmintä ateriaa per päivä, seuran ammattivalmennus ja Lukon mestaruusvuoden leirituote muistoksi jokaiselle leiriläiselle.

Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen ja etukäteismaksu täältä

Molempien leirien päättäjäiset pidetään Rauman Makiksella iltapäivän ruokailun jälkeen. Tuki-Areenalta on järjestetty bussikuljetus maauimalaan, jossa ohjattua toimintaa Makiksen valvojien johdolla:

* Uintia (1h)

* Uimisen jälkeen minigolf-kisa jäätelöstä ja limusta nauttien (1h).

* Kotiinlähtö klo 18 (vanhemmat noutavat lapset maauimalasta) .

Lisätietoa leireistä saa leirivastaavalta: janne.makitalo(at)juniorilukko.fi

Voittoisaa kevään jatkoa ja lämpimästi tervetuloa mukaan!