Kuluvan kauden pelit pelattu ja kevätkokous pidetty
1.4.2021 8:44 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Rauman Lukko ry:n jääkiekko- ja ringettejoukkueiden viralliset pelit on kauden 2020-2021 osalta pelattu

Maaliskuun viimeinen viikko ja päivä toi mukanaan monta isoa päätöstä. Koronarajoitusten takia tyngäksi jäänyt kausi vihellettiin eilen lopullisesti poikki Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunnan päätöksellä. Päätöksen myötä kaikkien Rauman Lukko ry:n jääkiekkojoukkueiden sarjakausi loppui kauden 2020-2021 osalta. Myös Lukon ringettejoukkueiden sarjapelit ovat tämän kauden osalta paketissa.

Sen sijaan Rauman Lukko Oy:n alla toimivat U20 nuoret ja Liiga-Lukko jatkavat vielä kauttaan mitalien kiilto silmissä.

Eilisen ilouutinen tuli opetus- ja kulttuuriministeriöstä myönteisen koronatukipäätöksen muodossa.

Rauman Lukko ry sai avustusta 15 000 euroa. Ministeriön tiedotteessa todetaan, että avustuksella turvataan urheiluseurojen toimintaa sekä lasten ja nuorten tavoitteellisen kilpa- ja huippu-urheilun edellytyksiä pandemian aiheuttamana poikkeusaikana. Avustusta saa käyttää 1.6.2020 - 31.1.2021 syntyneisiin toimitilojen vuokrista aiheutuneisiin kuluihin, sekä ohjaajien ja valmentajien palkkakuluihin.

Hallituksen kevätkokouksen päätöksiä

Juniori-Lukon hallituksen 29. maaliskuuta pitämässä kokouksessa sekä sen jälkeen järjestetyssä seuran sääntömääräisessä kevätkokouksessa tehtiin myös merkittäviä päätöksiä. Monen joukkueen osalta jo marraskuusta asti jatkuneen pelitauon ja yhä määrittelemättömän ajan jatkuvien kokoontumisrajoitusten takia pitkät perinteet omaava kauden päätöstilaisuus palkintojenjakoineen jää tänä vuonna kokonaan väliin.

Sen sijaan hallitus päätti aloittaa jo nyt koko jäsenistölle tarkoitetun seuran 85-vuotisjuhlien suunnittelun. Juhlien suunnittelua varten perustetaan oma työryhmä, jota vetämään nimettiin seurapäällikkö Mikko Aikko. Rauman Lukko ry:n virallinen perustamispäivä on 8.11.1936.

Jari Torkille hallitusvuodet täyteen

Lukon mies henkeen ja vereen. Seuran jäädyttämän legendaarisen pelinumeron 13 omaava armoitettu maalintekijä Jari Torkki osallistui maanantaina viimeistä kertaa Lukko ry:n hallituksen kokoukseen.

Takana on kunnioitettava Lukko-ura ensin kentällä pelaajana ja sen jälkeen monissa muissa rooleissa, mm. Lukon kotiotteluiden kommentaattorina Radio Ramonan kiekkoilloissa. Yhdeksän viimeisen vuoden ajan Torkki on osallistunut hallituksen jäsenen roolissa myös Juniori-Lukon päätöksentekoon. Eikä sinikeltaisen sydämen omaava mies suinkaan Lukkoa ole vieläkään kokonaan jättämässä, vaan jatkaa edelleen kehitystyötä Raumalaiskiekkoilun Tuen hallituksessa.

Juniori-Lukon viestintätiimi tiedusteli Torkilta tunnelmia tuoreeltaan. Yhden parhaimmista muistoistaan Torkki sanoi olevan sen, kun Lukko oli ehdolla Urheilugaalan vuoden seuraksi.
-Raumalaisen jääkiekon eteen on tehty paljon hyvää työtä näiden vuosien aikana, Torkki toteaa haastattelun aluksi. Hänen mielestään kaksi asiaa nousee päällimmäisenä mieleen.

Toinen niistä on kaikkien käytössä olevan tekniikka- ja laukaisuharjoitteluhalli Super Arenan rakentaminen ja se toinen on aloitusvaiheen maksuttomuus, joka kattaa niin kiekon kuin ringetekin, erityislapsia unohtamatta.

-Nuo molemmat asiat ovat luonnollisesti koko Lukkoperheen aikaansaannoksia, ei siis yksin Lukko ry:n, Kiekkoilun Tuen, Lukko-säätiön tai Lukko Oy:n, korosti Torkki. Juuri nyt eletään harrastustoiminnassa tiukkoja aikoja, mutta Torkki uskoo ehdottomasti seuran ja sen junioritoiminnan tulevaisuuteen.
-Todellakin nyt odotellaan, että saisimme pelit normaalirytmiin heti ensi kauden alusta alkaen. Usko tulevaisuuden suhteen on vahva, sillä Lukko on parantanut urheilutoimintaansa huimasti tekemällä hyviä henkilövalintoja avainrooleihin, päättää Torkki.

Lukko-legenda Torkin (kuvassa vasemmalla) nimikkopizzat Lukon juniorikiekkoilun hyväksi valmistetaan Deniss Kebabissa

Rauman Lukko ry:n hallitus kaudella 2021-2022:

Sami Junnila (puheenjohtaja), Päivi Kilponen, Jani Virtanen, Vesa Katavisto, Lauri Tuomola, Mikko Honkaheimo ja Jenni Valonen.

Rauman Lukko ry kiittää Torkkia ansiokkaasta työstä seuran ja koko seudun jääurheilun hyväksi toivottaen samalla kaikille hyvää pääsiäistä!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat