Osuuskauppa Keulalta iloinen jouluyllätys paikallisille Kannustaja-seuroille
3.12.2020 9:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Rauman Lukko ry on yksi viidestätoista merkittävää tukea saaneista seuroista

Osuuskauppa Keula on yksi Juniorilukon pitkäaikaisimmista tukijoista. Tänä vuonna Keula yllätti Lukko ry:n ja muut Kannustaja-tukea saavat alueen urheiluseurat ja yhdistykset joulutervehdyksellään, kertoen päätöksestä korottaa merkittävästi tämän vuotisia tukisummia ja aikaistaa niiden maksatusta.

Tämän hetkisessä koronan kurittamassa taloustilantessa 25 500 € suuruinen, viidelletoista eri tukea saavalle taholle jakautuva tukipotti on merkittävä kädenojennus ja signaali alueellisen urheiluseura -ja yhdistystoiminnan hyväksi.

- Erityislasten kiekkotoimintaammekin tukeva Osuuskauppa Keula osoitti tällä upeasti ajoitetulla vastuullisella päätöksellään esimerkkiä muille ja olemme tästä äärimmäisen kiitollisia, kertoo seurapäällikkö Mikko Aikko.

- Aina ei tarvitse erikseen pyytää, vaan urheiluseura -ja yhdistystoiminnan tärkeyden, tämänhetkisen hädän ja tuen tarpeen tunnistaa kyllä jokainen ilman erillisiä perusteluja ja anomuksiakin, päättää Aikko.

Iso kiitos Osuuskauppa Keulalle hyvän joulumielen tuoneesta päätöksestä ja liikunnallista joulua!

Rauman Lukko ry:n Kannustajaksi ilmoittautuminen on helppoa. Sen voit hoitaa jouluostoksiesi yhteydessä Prisman asiakaspalvelupisteellä tai vieläkin helpommin verkossa täällä.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat