Kuntomax on kaikkien lukkolaisten kuntosali
10.11.2020 9:51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kuntomax on Rauman suurin kuntokeskus jossa käytössäsi ovat uudet ja laadukkaat laitteet

Rauman Lukko ja Kuntomax solmivat kesällä mittavan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Kuntomaxista tuli kaikkien lukkolaisten kuntosali, jossa harjoittelevat miesten liigajoukkueen lisäksi naisten liigajoukkue, ringetten edustusjoukkue sekä juniorijoukkueet U20, U18 ja U16.

Mittava yhteistyö ei suinkaan rajoitu pelkästään edellä mainittuihin seuran kilpajoukkueisiin, vaan ihan jokaisella lukkolaisella on mahdollisuus hyödyntää Rauman suurimpaa, yli 1500m² kokoista vastikään uudistettua avaraa salia, sen laadukkaita uusia laitteita ja yksilöllistä palvelua.

Kuntomaxin Lukko-etu: Kuukausikortin hinta vain 39 €/kk (norm. 45 €/kk).

Lisäksi jokaisen Lukko-kuukausikortin ostava voi halutessaan tukea haluamaansa Rauman Lukko ry:n joukkuetta kahdella eurolla per ostettu uusi kortti. Etu on perhekohtainen (kaikki perheenjäsenet edun piirissä). Edun saadaksesi sinun tulee esittää ostohetkellä voimassa oleva Rauman Lukko ry:n jäsenkortti (pelaajalisenssi, toimihenkilö- tai jäsenkortti).

Laajan tilan ansiosta niskaan hengittävästä kanssatreenaajasta ja turvaetäisyyksistä ei tarvitse murehtia. Naisille ja miehille löytyy molemmille kaksi pukuhuonetta ja lapsille oma olohuone (ei valvottua lapsiparkkia).

Aamutuimaan jo klo 05 aukeava ja iltamyöhään, aina klo 23 asti auki olevan Kuntomaxin palvelut ovat helposti käytettivissä henkilökohtaisella avainlätkällä, jolla pääsee sisään kummasta tahansa erillisestä sisäänkäynnistä.

Kuntomaxissa asiakkaiden käytössä on yli 50 laitetta, painopakkalaitteita jokaista lihasryhmää varten, vapaapainoalue, runsaasti lämmittelylaitteita, 6 kyykkyasemaa, joissa jokaisessa oma 20kg tanko, dippikahvat, painoja 200kg, leuanvetopaikat, vetolavat, varmistusraudat, 6 kpl Skillmill juoksumattoa, kahvakuulia, käsi- ja kuntopalloja sekä pehmustetut boxit.

Kuntomaxin Skillbike studio on äänentoistolla varustettu oma erillinen tila jossa on kuusi skillbike-pyörää

Tervetuloa kuntoilemaan - samalla kertaa kanssasi salilla voi olla treenaamassa kuka tahansa Lukon maajoukkuepelaajista!

Yhteystiedot

Kaivopuistontie 33, 26100 Rauma

Arto Tarvainen
045 353 3404
arto@kuntomax.fi

Saliin avainlätkällä:
05.00–23.00

Henkilökunta paikalla:
Ma–To 12.00–19.00
Pe 10.00–16.00


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat